Sinema Haberleri

Sylvester Stallone, The Suicide Squad Kadrosuna Katıldı

James Gunn, Sylvester Stallone‘nin, The Suicide Squad filmine katılacağını duyurdu.

Instagram hesabından Stallone ile bir fotoğrafını yayınlayan Gunn, “Arkadaşım Sylvester Stallone ile çalışmayı seviyorum ve The Suicide Squad‘da çalışmamız bir istisna değil. Sly ikonik bir film yıldızı olmasına rağmen, çoğu insanın hala bu adamın ne kadar harika bir oyuncu olduğu hakkında hiçbir fikri yok” mesajını paylaştı.

Stallone ise haberi, “Bu projede, bu inanılmaz yönetmen ile çalışmak, bu yılı harika bir yıl haline getirdi. Böyle bir yetenekle birlikte olduğum için çok şanslı bir adamım” sözleriyle duyurdu.

David Ayer‘in 2016 yapımı filminin devamından çok yeniden yapım olacağı belirtilen James Gunn‘ın The Suicide Squad‘ında Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Captain Boomerang), Viola Davis (Amanda Waller) ve Joel Kinnaman (Rick Flagg) rollerine geri dönecek. Kadroya ayrıca Idris Elba (Bloodsport), John Cena (Peacemaker), Peter Capaldi (The Thinker), David Dastmalchian (Polka-Dot Man) ve Michael Rooker (Savant) eklendi.

The Suicide Squad, James Gunn ve Sylvester Stallone‘nin birlikte çalışacağı ilk proje olmayacak. Efsanevi aktör, Guardians of the Galaxy 2 filminde Stakar Ogord‘u canlandırmıştı. Stallone‘nin o role dönüp dönmeyeceğini ise, Gunn The Suicide Squad‘ı tamamladıktan sonra Guardians of the Galaxy 3‘e başladığında öğreneceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.