Oyun Haberleri

Pokemon Go, Temmuz’da iOS Ve Android’e Geliyor

pokemon-go-banner

E3’ün ikinci gününde Pokemon cephesinden de bir haber geldi.

Nintendo, yayını sırasında Pokemon Go’nun Temmuz’da yayınlanacağını duyurdu. Ayrıca oyunu telefonsuz oynamamızı sağlayacak, Pokemon Go Plus adı verilen bileğe giyilebilen bir aksesuarında 35 dolardan satılacağını duyurdular. Maalesef bu aksesuar, oyun yayınlandıktan sonraki bir zamanda bizlerle buluşacak.

Oyunu biraz hatırlayacak olursak, Niantic tarafından geliştiriliyor ve gerçek dünyada akıllı telefonun kamerasından bakarken, uygulama dijital Pokemonlar yerleştiriyor ve onları bulup savaşıyoruz veya yakalıyoruz.

Oyunda eğitmen rolünde olacağız ve yaşadığımız çevrede veya gittiğimiz herhangi bir yerde Pokemonlar yakalayabileceğiz ve salonlarda savaştırabileceğiz. Spor salonları Kırmızı, Mavi ve Sarı olmak üzere üç gruptan birinin kontrolünde olacak ve savaşlarda yenerek salonların kontrolünü alabileceğiz.

pokemon-go

Oyuncuların daha güçlü Pokemonları yakalayabilmek için eğitmenlere level atlatabilecekleri ve Pokemonları evrimleştirebilmeleri için kullanabilecekleri şeker ödülü olacağı da açıklanan bilgiler arasında. Oyunun çıkışından sonraki bir zamanda oyuncular arası takas sisteminin de geleceğini belirttiler.

Oyun yayınlandıktan sonra hep beraber Pokemon peşinde koşabileceğiz. Merak ettiğim konu Pokemon dağılımının nasıl olacağı? İnsanlar Pokemon yakalamak için ormanlara gidecek mi?

Pokemon GO bilekliği satın almak isteyenler geç kalmadan hemen ön sipariş versinler!

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.