Oyun Haberleri

Fallout 4’te Ana Karakterimiz Bol Bol Konuşacak

fallout-4-banner

Fallout 4 oyununu yıllardır bekliyorduk. Bir sürü şifre çözdük, hep bir bekleyiş içerisindeydik, nihayet oyun geliyor. Hem de geveze bir ana karakter ile.

Daha önceki Fallout oyunlarında da karşılaştığımız pek çok karakter konuşuyordu ancak Fallout 4 oyununda ilk kez kendi yönettiğimiz ana karakter için de seslendirme yapıldı.

Biz Fallout beklerken meğerse Bethesda sessiz sedasız, alttan alttan Fallout 4 hazırlıklarını tamamlamış bile. Oyunda kadın veya erkek olmak üzere bir ana karakter seçeceğiz ve bu ana karakterimiz de sesli bir şekilde konuşuyor olacak. Bunun için de bir kadın ve bir erkek ses sanatçısı, 13.000 satırlık konuşmaları seslendirmişler.

fallout-4-karakter-yaratma

Erkek karakteri, daha önce World of Warcraft, Halo, Batman: Arkham Knight gibi serilerde de seslendirme yapan Brian T. Delaney, kadın karakteri ise Diablo III, Starcraft II, Batman: Arkham Knight, Elder Scrolls Online gibi oyunlarda da seslendirme yapmış Courtenay Taylor seslendirmiş. Her bir ses sanatçısı 13.000 satır, yani ikisi toplamda 26.000 satır seslendirmişler ki bu sadece ana karakter için.

Skyrim oyununda toplam 60.000, Fallout: New Vegas oyununda toplam 65.000 satır olduğunu düşünürsek sadece ana karakter için 13.000 satır seslendirilmiş olması, oyunun ne kadar detaylı olacağının da habercisi.

10 Kasım’a gitgide yaklaşırken heyecan da artıyor. Devasa bir oyun bizi bekliyor!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.