Dizi Haberleri

Scion FRP Sistemi TV Dizisine Uyarlanacak!

Onyx Path Publishing’in sevilen ve bol ödüllü FRP sistemi Scion, televizyon dizisi olarak karşımıza çıkacak. Hatta ön prodüksiyon çalışmalarına başlandı bile.

İnsanların arasında dolaşan tanrı tohumlarını konu alan ve sistemsel olarak kalitesi tartışmasız olan Scion için TV dizisi projesi duyuruldu. 2007 yılında ilk kez yayınlanan ve elden geçirilmiş sürümleri Onyx Path tarafından yayınlanan Scion, henüz detayları net olarak belli olmasa da dizi olarak karşımıza çıkacak.

TV dizisi Jenkins and Tate Entertainment tarafından hazırlanacak. Kendileri bu sektörde henüz çok yeniler. Ancak Scion projesi emanet edilecek kadar güven verdilerse, ortaya iyi bir iş çıkacağını düşünüyoruz.

İlgili Makaleler

Onyx Path’in kurucusu ve baş editörü Rich Thomas, konu hakkında bir açıklamada bulundu. Thomas, “Kaderinizi bulun ve mitleri kucaklayın. Onyx Path olarak Jenkins and Tate Entertainment ile beraber Scion için resmi TV serisi yapacağımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Yaşayan, nefes alan ve salonunuza konuk olacak tanrı tohumlarıyla tanışmanız için sabırsızlanıyoruz.

FRPNET Discord

Dilerseniz siz de Discord kanalımıza katılabilir ve konu hakkında görüşlerinizi bildirip sohbet edebilirsiniz.

Henüz dizi projesinin yönetim kadrosu ya da oyuncuları hakkında bir bilgi yok. Öte yandan ellerinin altında devasa bir mitoloji olduğu düşünüldüğünde, çok uzun soluklu bir dizi projesi olarak karşımıza çıkacakları kesin. Belki American Gods‘ın üç sezonda yapamadığını Scion dizisi yapar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.