Oyun Haberleri

Warhammer 40K: Rogue Trader ilk Oynanış Fragmanını Yayınladı

Warhammer 40K evreninde geçen bu cRPG, Pathfinder: Wrath of the Righteous oyununu geliştiren Owlcat Games‘in ellerinden çıkıyor. Warhammer 40K: Rogue Trader ilk oynanış fragmanını yayınladı.

Bu oyunun geliştirildiği haberini daha Haziran’ın başında almıştık. Duyuruyla beraber ön siparişi de açmışlardı. Açıkçası bu hiç saçma bir hamle de değildi. Zira Warhammer 40K hayranları her ne kadar hack & slash aksiyon oyunlarını seviyor olsa da bir cRPG fikriyle heyecanlanmıştı. Hele ki bu oyun Owlcat Games’in başarılı ellerinden çıkacaksa…

Ancak oyunun duyuru fragmanı bize oynanış hakkında pek bir bilgi vermiyordu. Bu yüzden bu fragmanda gördüklerimiz heyecanımızı daha da arttırdı. Aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube player

Oyunun hâlâ daha belli bir çıkış tarihi yok. Bu hafta Epic Games Mağazası, GoG ve Steam sayfalarını da yayınladılar. Böylece artık oyunu istek listemize ekleyebiliyoruz. Steam sayfasını buradan inceleyebilirsiniz. Oradaki bilgilere göre oyunun Türkçe dil desteği yok ve yalnızca tek oyunculu oynanışı destekliyor. Oyunun boyutu ise şimdilik 100 GB boş alan istiyor. Yani bir izometrik RPG için hayli büyük bir alan. Bakalım bizi nasıl bir oyun bekliyor.

Warhammer 40K: Rogue Trader hakkında bildiğimiz detaylardan bahseden ilk haberimize de buradan göz atabilirsiniz.

Ancak özetle, bu oyunda tüccar olarak oynayacağız ve The Emperor’ın kutsamasını alarak Imperial Space’in sınırlarında dolaşacağız. Ticaret bölgemizi genişletmeye çalışırken düşmanlarımız ile mücadele edeceğiz. Bu mücadele esnasında stratejik hamleler yapmamız gerekecek ve aldığımız kararlar galaksinin kaderini etkileyecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.