Çizgi Roman Haberleri

Dövüş Kulübü Macerası Çizgi Romanda Devam Ediyor

Chuck Palahniuk’un 1996 yılında yazdığı Dövüş Kulübü (Fight Club), David Fincher’ın başarılı beyazperde uyarlaması ile hayran sayısını katlamıştı. Hem edebiyat hem de sinemadaki kült eserler bölümüne adını çoktan yazdıran hikaye ikinci grafik romana uzandı. 2015 yılında Dark Horse Comics’in çıkardığı Fight Club 2′de ilerleyen serinin yeni maceraları Fight Club 3′te sürecek. Chuck Palahniuk’un yazdığı 12 sayılık çizgi romanın 30 Ocak’ta yayınlanacağı açıklandı.

Dark Horse, Fight Club 3′ün tanıtım videosunu ve ilk sayının 7 sayfasını okurlarıyla paylaştı. Tyler Durden, isimsiz anlatıcı ve Marla’nın göründüğü yeni hikayenin özeti şöyle: “Marla, ilk oğlu ve ilk kocası – romandaki isimsiz anlatıcı Balthazar- döküntü bir motelde yaşıyordu. Fight Club 2 çizgi romanında Tyler “Mayhem Projesi”ni “Yüksel ya da Öl”e dönüştürmüştü. Şimdi Balthazar‘ın liderliğinde ve alışılmadık şekilde Tyler Durden’ın da katıldığı bu yeni grup, acımasız bir planı sisteme yüklemektedir.”

Palahniuk yeni hikayesi için, “Fight Club 3, düşmanınızla birlik olmaya ihtiyaç duyduğunuzda neler olabileceğini anlatıyor. Ve Tyler Durden ile Balthazar’ın eşsiz işbirliği ile bu durum daha da karmaşık hale geliyor. Ve, evet, vücut sıvıları birbirine karışacak.” dedi.

Şimdi sıra tanıtım videosu ve ilk sayının ilk 7 sayfasında…

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.