Sinema Haberleri

Black Adam Yapımcısı Hirram Garcia, Karakterin Neden Shazam Filminde Boy Göstermediğini Açıkladı

Black Adam yapımcısı Hiram Garcia, karaktere neden solo bir film verildiğini ve 2019’daki Shazam filminde yer almadığını açıkladı. Aslında her şey planın bir parçasıymış.

Hem Marvel hem de DCnin evrenlerini genişletmek için hangi kahramanları beyaz perdeye getireceğine karar verirken, seçebilecekleri neredeyse dipsiz bir süper kahraman kuyusu olduğunu biliyoruz. Shazam karakterini evrene dahil ederek bir çok karaktere olanak sağlayan DC, Shazam‘ın baş düşmanı Black Adamı da çok geçmeden duyurdu. Ancak karakterin Shazam filmlerinde görünmeden direk solo film duyurusunun yapılması bir çok merakı peşinden getirdi.

Başlangıçta Black Adam, 2019 Shazam‘da kötü adam olarak yazılmıştı, ancak geliştirme sürecinin bir bölümünde, karaktere kendi filmini verme kararı alındı. Ve şimdi, Dwayne Johnson “The Rock”‘a tamamen emanet edildi. Filmin yapımcısı Hiram Garcia, Black Adam’ın potansiyelinin görmezden gelinemeyecek kadar fazla olduğunu ve bir filmde iki büyük karaktere sahip olmanın ikisine de tam olarak gelişme alanı vermeyeceğini açıkladı.

Filmin 2014 yılından beri geliştirme aşamasında olduğunu belirten Garcia, “The Rock’u en nihayetinde kostümle sette gördükten sonra, uzun yıllar süre gelen planlamalar artık gerçek oldu!”. İki karakteri de ayrı ayrı işleyerek, “Nihayetinde, bir karşılaşmada iki karakterin de motivasyonuna sahip şekilde bir süreç hikayesinin finalini izleyeceğimiz hissine kapılacağız.” diyerek bütün bu planlamaların en başından beri programlandığını belirtti.

The Rock hakkında konuşan yapımcı, “Onu çok iyi tanıyorum ve Dwayne’nin de o kostümün içinde olmanın ne kadar heyecan verici olduğunu belli etmesi bizi yaptığımız işe karşı motivasyonumuzu arttırdı. ve yönetmenimiz bu heyecanla planlanan en havalı kamera testini yaptı.

Black Adam, vizyon tarihi olan 23 Temmuz 2022‘de sinemalarda olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.