Sinema Haberleri

Shazam! Fury of the Gods Çekimleri Tamamlandı

Shazam! Fury of the Gods yönetmeni David F. Sandberg, filmin son çekim gününü sosyal medya hesabı üzerinden kutladı. 

2023 yılında izleyeceğimiz film, Sandberg’in DCEU’daki 2019 yılında vizyona soktuğu Shazam filminin devam öyküsü olarak karşımıza çıkacak. Asher Angel ve Zachary Levi‘yi Billy Batson ve Shazam rollerinde izleyeceğiz.

Konusu hakkında çok az bilgiye sahip olduğumuz ancak öyle ya da böyle Shazam ve Black Adam karşılaşmasını bu filmde olmasa da bir gün göreceğimizden emin olduğumuz yapımda, adından da anlayacağımız üzere tanrıların öfkesine şahit olacağız gibi gözüküyor.

Pandemi dolayısıyla Ekim 2020’de çekimleri kesintiye uğrayan yapımın vizyona çıkış tarihi Haziran 2023.

Koruyucu ailesi ve üvey kardeşleri bile her biri süper kahramanlara dönüşen ekipte Shazam’ın şeytani varlıkların kendi dünyalarına gelişine karşı olan mücadeleyi ele alıyordu.

Yönetmenin Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, bir yatak odasının harabe haline geldiğini görsek de buna sebep olan şeyin ne olduğu hakkında bir bilgimiz yok.

Filmde, Hespera rolünde Helen Mirren ve Kalypso rolünde ise Lucy Liu’yu izleyeceğiz. Rachel Zegler ise henüz rolü açıklanmamış olsa da oyuncu kadrosu arasındaki yerini koruyor.

Çekimlerin ana kısmının bitmiş olması, filmin vizyon tarihine kadar post prodüksiyon ekibinin görsel efekt ve benzeri konularda rahatlıkla odaklanıp güzel bir görsel şov için bizlere yeterli süresi sunuyor gibi gözüküyor.

Sizce filmin konusu ne hakkında olacak? Black Adam’ı filmde görecek miyiz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. “O yatak odasının hali ne? Hele de çocuk odası, her yer dağılmış. Çocuklar korkabilir ve daha az bilet satabiliriz. İlle de, bizzat yeniden çekimler yapılsın, My Little Ponny ve Hello Kitty eklensin, renkler açılsın ve oyuncular gülsün. Yoksa yoksa gişede batış şart olabilir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.