Sinema Haberleri

J.K. Simmons DC Evrenine Geri Dönüyor

Usta oyuncu, HBO Max tarafından hazırlanan Batgirl filminde yeniden Müfettiş Gordon’a hayat verecek.

J.K. Simmons denince herkes için akan suların durduğu bir gerçek. Yakın dönemde Invincible‘da Omni-Man‘i seslendiren usta oyuncu şu sıralar yeniden J. Jonah Jameson olmaya hazırlanıyor. Justice League‘de de Müfettiş Gordon‘ı canlandırmış, karışık yorumlar alan filmin en sevilen isimlerinden biri olmuştu. Kendisi bir nevi MarvelDC kesişim kümesi. Ancak DC Sinematik Evreni’nin bir batan bir çıkan halleri sağ olsun Müfettiş’i bir daha canlandırıp canlandırmayacağı net değildi.

Batgirl filminin yapım süreci başladığından beri yeniden Gordon olacağına dair dedikodular duymaya başlamıştık ama resmi açıklama yapılmamıştı. Beklenen haber nihayet geldi: J.K. Simmons yeniden Müfettiş Jim Gordon’a hayat verecek.

İlgili Makaleler

Taze Batgirl’ümüz Leslie Grace aslında uzunca bir süredir Simmons’ın yeniden Gordon’ı canlandırmasını istiyordu. Oscar ödüllü oyuncudan tüm röportajlarında büyük hayranlıkla bahsediyordu Grace. O da dedikoduları duyunca büyük heyecan yaşamış. Görünüşe göre hayali gerçek olacak.

“Barbara babasının bile küçümsediği bir karakter. En küçük çocuk ve kendini kanıtlamayı çok istiyor. Onun yolculuğu bana da çok şey öğretecek. Ben de Barbara’nın inatçı karakterine bürünüp hangi sınırları aşabileceğimi, hangi duvarları yıkabileceğimi göreceğim. J.K. Simmons’dan da öğrenecek çok şeyim var. Röportajı gördüyseniz size büyük saygı duyduğumu söylemek istiyorum, lütfen babam olun! Umarım babam olursunuz!”

Peki Batgirl Filminin Konusu Ne Olacak?

Filmle ilgili çok detay açıklanmadı ancak Simmons’ın dönüşü filmin Matt Reeves‘in The Batman‘inin aksine DC Sinematik Evreni’nde geçeceğinin sinyallerini veriyor. Grace’in röportajına bakacak olursak giriş hikayesi kıvamında bir film gelecek. Bad Boys for Life ve The Expandables 4‘dan tanıdığımız Jacob Scipio‘nun da kadroya dahil olduğunu ayrıca ekleyelim.

Senaryosunu Birds of Prey senaristi Christina Hodson‘ın yazdığı filmi Bad Boys for Life’ın yönetmenleri Adil El Arbi ve Bilall Fallah yönetecek. Henüz yayın tarihi duyurulmayan Batgirl, HBO Max’e özel olarak çıkacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Keaton falan gelmez umarım, efendi gibi Batfleck görelim. Batgirl filmi çok sert olmaz muhtemelen ama Shazam veya BoP gibi de çocuk şenliği olmasın ya. Biraz ciddi hikayeler görelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.