Çizgi Roman Haberleri

Çılgın Gitar Soloları Grafik Romanla Birleşecek – Jimi Hendrix: Purple Haze Duyuruldu!

Psikedelik Rock ve Hard Rock’ın efsanevi isimlerinden Jimi Hendrix‘in merkezinde yer aldığı bir grafik roman duyuruldu. Jimi Hendrix: Purple Haze, ünlü müzisyenin hayatından önemli noktaları bilimkurgu ögeleriyle birleştirecek.

60lı yılların ortasında ününe kavuşan ve çok erken yaşta, aşırı uyuşturucu kullanımından dolayı hayatını kaybeden Jimi Hendrix, ölümünün çok ardından bile müzik dünyasındaki etkisini devam ettiriyor. Kendisinden sonra gelecek birçok söz yazarına ve gitariste ilham kaynağı olan Hendrix, bir de grafik roman dünyasına ilham kaynağı olacak.

Titan Comics etiketiyle yayınlanacak Jimi Hendrix: Purple Haze grafik romanı, Mellow Brown ve DJ Benhameen ile ortaklaşa yazılacak. Çizimler ise Tom Mandrake‘e ait olacak. Ayrıca Purple Haze’in, Hendrix Ailesi’nden de onay aldığını eklemem gerek. Çünkü Jimi’nin kızkardeşi Janie Hendrix de yazım sürecine danışmanlık edecek.

Jimi Hendrix: Purple Haze Ne Zaman Çıkacak?

Grafik roman hakkında bir kapak görseli ve hikâye özeti haricinde pek fazla bilgi yok. Proje Kasım ayında Titan Comics etiketiyle raflardaki yerini alacak. Tam macera olması planlanan grafik roman 128 sayfa uzunluğunda olacak.

Purple Haze, Hendrix’in hayatındaki özel anları bir bilimkurgu hikâyesiyle birleştirecek. Hendrix, evrenin merkezine yolculuk ederek büyülü bir tılsımı bulmayı amaçlayacak. Elde edeceği tılsım sayesinde Rock n’ Roll güçlerini kullanarak, evreni tehlikeye atan amansız bir inter-galaktik tiranlığa karşı mücadele verecek.

Grafik romanın hikâyesi bile gerçekten Rock n’ Roll ruhuna yarışacak cinsten. Daha detaylı bilgi almak isterseniz Titan Comics’in de resmi Purple Haze sayfasına göz atmayı unutmayın.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.