Sinema Haberleri

The Books of Blood Filminin Yayın Tarihi Belli Oldu

Clive Barker‘ın dilimize Kan Kitapları adıyla çevrilen The Books of Blood kitabından Hulu için uyarlanan filmin çıkış tarihi açıklandı.

Hulu‘nun Twitter hesabından paylaşılan posterde The Books of Blood‘un 7 Ekim‘de izleyici karşısına çıkacağı yazıyor.

Barker‘ın 6 bölüm ve 30 kısa korku hikayelerinden oluşan eserinden uyarlanan The Books of Blood filmini Brannon Braga yönetti. Senaryosu ünlü yazarın yanı sıra Braga ve Adam Simon‘un elinden çıkan yapımda kitaptan 3 hikayeye yoğunlaşıldı.

Tor‘daki habere göre; seçkilerin ilkinde; Mary (Anna Friel) psişik bir araştırmacının aksine, paranormal olayları çürüten bir psikolog ve Mary‘nin sevgilisi Simon (Rafi Gavron), onu lösemiden kaybettiği çocuğuyla konuşabileceğine ikna eden bir “ghost whisperer”dır. Büyük ölçüde Brannon Braga ve Adam Simon‘ın orijinal çalışmalarına benzeyen diğer iki hikayenin biri; kliniğe kapatılmamak için annesinin parasını çalıp Los Angeles‘a kaçan misofonya hastası Jenna‘nın (Britt Robertson), Ellie (Freda Foh Shen) ve Sam (Nicholas Campbell) adlı yaşlı çifte karşılaşmasıyla başlıyor. Diğerinde ise profesyonel kiralık katiller Bennett (Yul Vazquez) ve Steve (Andy McQueen) emekli olmak için pahabiçilemez The Books of Blood kitabının peşine düşüyor.

Yapımın kadrosunda; Britt Robertson, Anna Friel, Rafi Gavron, Yul Vazquez, Saad Siddiqui, Cory Lee, Andy McQueen, Farid Yazdani, Seamus Patterson, Etienne Kellici, Catherine Burdon, Nita-Josee Hanna, Glenn Lefchak, Sean Skerry ve Ethan Brown bulunuyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.