Oyun Haberleri

Evinizde Pod Race Keyfi Mi? Yok Artık…

star-wars-battle-pod

Evet yanlış okumadınız. Bandai Namco Entertainment firmasının yepyeni oyuncağı Star Wars Battle Pod arcade oyun makinesiyle kendinizi Star Wars evreni uçan araçlarından birisinin kokpitinde bulmanız artık mümkün.

Tabi ki oldukça cüzi (!) bir fiyata. Battle Pod’un Standart sürümünün fiyatı 35.000$ olarak belirlenmiş. Eğer ben abartacağım diyen olursa (ki olmaz, birbirimizi kandırmayalım) deri koltuklu, daha kaliteli halı döşemeli ve üzerinde isminizin yazılı olduğu plaketiyle Premium sürümüne 100.000$’a sahip olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

star-wars-battle-pod-machine

İşin kötüsü bu fiyatlara lojistik maliyetleri dahil değil. Ürünün ebatlarının santimetre cinsinden 188*162*254 ve ağırlığının 365 kg. olduğu göz önünde bulundurulursa oyunu deneyimlemek için Amerika veya İngiltere’ye gitmek sanki daha az masraflı olacaktır. Şimdilik sadece bu iki ülkede bulunmasına rağmen oyunun örneğin sırf Birleşik Krallık’ta 45 mekanda bulunduğu düşünülürse gün geçtikçe yaygınlaşmasını ümit edebiliriz.

Oyun zorluk derecelerine göre çeşitli seviyelerden oluşuyor. Bunlar bir X-Wing kullandığımız Yavin (kolay), Snowspeeder kullandığımız Hoth (orta), Speederbike kullandığımız Endor (orta), Millenium Falcon kullandığımız Death Star 2 (zor) ve Tie Advanced kullandığımız Vader’s Revenge (extreme).

http://www.starwarsbattlepod.com/

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.