Dizi Haberleri

Michelle Yeoh, Blade Runner 2099 Dizisinde Rol Alacak

Oscar ödüllü Michelle Yeoh, Prime Video’nun Blade Runner 2049 filminin devamı niteliğindeki sınırlı dizisi Blade Runner 2099‘da önemli bir rolle yer alacak. Ancak, Yeoh’un karakteri ve dizinin konusu hakkında henüz detaylar açıklanmadı.

Serinin Genişlemesi ve Üretim Süreci

Blade Runner 2099 Dizisinin Yeni Yönetmeni Belli Oldu

Blade Runner serisi, Philip K. Dick‘in Androidler Elektrikli Koyun Düşler Mi romanından uyarlanan ve Ridley Scott’ın klasik filmi Blade Runner ile başlayan bir bilimkurgu evrenidir. Blade Runner 2099, bu evrenin son genişlemesi olacak. Prodüksiyon, 2023’teki grevler nedeniyle bir yıllık gecikmenin ardından kısa süre önce yurtdışında başladı. Dizinin çekimleri başlangıçta Belfast’ta planlanmıştı ancak iş bırakma eylemi nedeniyle Prag’a taşındı.

Yapım Ekibi ve Yönetmenler

Dizinin showrunner’lığını Silka Luisa üstlenirken, yapımcı kadrosunda Ridley Scott, Andrew Kosove, Broderick Johnson, Ben Roberts, David W. Zucker, Clayton Krueger, Tom Spezialy, Richard Sharkey, Michael Green, Cynthia Yorkin, Frank Giustra ve Isa Dick Hackett gibi isimler bulunuyor. İlk iki bölümü yöneten isim ise Jonathan van Tulleken.

Michelle Yeoh’un Kariyeri

Michelle Yeoh
Michelle Yeoh

Michelle Yeoh, geçen yıl Everything Everywhere All at Once filmiyle Asya kökenli ilk En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazandı. 1990’larda Hong Kong aksiyon filmleriyle ün kazanan Yeoh, sonraki yıllarda birçok başarılı projede yer aldı. Michelle Yeoh, Blade Runner 2099’dan önce Netflix’in The Witcher: Blood Origins ve A24’ün Everything Everywhere All at Once gibi yapımlarda rol aldı.

Gelecek Projeler

Yeoh’un Wicked filminde rol alacağı biliniyor ve ayrıca Star Trek: Section 31 ve Avatar devam filmlerinde de yer alacak. Artist International Group, Yeoh’u temsil ediyor.

Michelle Yeoh’un Blade Runner 2099’daki performansı ve dizi hakkındaki detaylar merakla bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.