Sinema Haberleri

Ezra Miller, Yeniden Çekimler İçin The Flash Filmi Setine Döndü

Ezra Miller‘ın The Flash yeniden çekimleri için geri döndüğü bildirildi. Son dönemde sorunlarla haber olan Justice League yıldızı, son davranışlarından dolayı özür dilemesinin ardından The Flash setine geri döndü.

The Wrap’in Temmuz ayındaki haberine göre, “Miller ve temsilcisi, Warner Bros. ile Ağustos ayında bir araya geldi.” Bu toplantının DC’nin yaklaşmakta olan süper kahraman filmi The Flash‘ın geleceği hakkında “çok olumlu” olduğu iddia edilmişti. Görünüşe göre toplantı çok iyi gitmiş ve Ezra Miller sete geri döndü.

Ek olarak çekimlerin olumlu bir şekilde ilerlediği ve Warner Bros. ile Miller arasındaki ortamın yumuşadığı da bilgiler arasında.

Son birkaç ay içinde Ezra Miller, davranışlarıyla ilgili olarak tutuklamalar ve polisin müdahalesiyle sonuçlanan bir dizi rahatsız edici olayla yüzleşmek zorunda kaldı. Vermont’ta hırsızlık ve Hawaii’de yaşanan olaylar (1, 2), nedeniyle suçlanmıştı.

Oyuncu, Instagram hesabını aniden silip görünüşte ortadan kaybolduğunda ülke çapında dikkat çekti. Sonrasında Ağustos ayında Miller, “ruh sağlığı” sorunlarından muzdarip olduğunu doğrulayıp özür diledi.

Miller şu açıklamayı yapmıştı,

Son zamanlarda yoğun bir kriz döneminden geçtikten sonra, şimdi karmaşık zihinsel sağlık sorunları yaşadığımı ve bir tedaviye başladığımı belirtmek istiyorum. Geçmiş davranışlarımla endişelendirdiğim ve üzdüğüm herkesten özür dilerim. Hayatımda sağlıklı, güvenli ve üretken bir aşamaya geri dönmek için gerekli çalışmaları yapmaya kararlıyım.

Şimdi, Miller en azından Warner Bros. Discovery’deki insanları yatıştırmak için yeterince şey yapmış gibi görünüyor.

Miller’ın son sorunlarına rağmen, Warner Bros. Discovery henüz önceki planlarından sapmadı ve The Flash filmi için 23 Haziran 2023 çıkış tarihi hâlâ geçerli.

Kaynak: IGN

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.