Haberler

Pathfinder Dice Arena

Pathfinder Dice Arena banner

Pathfinder FRP sistemi, son yılların en hızlı çıkış yakalayan FRP sistemlerinden biri oldu. Şimdi de Pathfinder’ın oyun diyarında geçen bir oyun karşımıza çıkıyor.

Pathfinder Dice Arena oyunu ile bambaşka bir Pathfinder deneyimine hazır olun. Zarlarınızı hazırlayın, arenaya çıkın ve şampiyon olmak için her şeyi yapın!

Bu zar oyunu sayesinde, Pathfinder diyarındaki kahramanlardan birini oynayarak arenalarda savaşıp şampiyon olmak için uğraşın. İsterseniz Kyra, isterseniz Valeros, isterseniz Merisiel karakterini alıp savaşın.

Pathfinder Dice Arena karakteriFun to 11 firması ve Paizo‘nun ortak çalışması ile oluşturulan bu oyunun yaratıcılarından Luke Peterschmidt, şu anda proje için Kickstarter’da yardım topluyor ve halen 1 aydan fazla süresi kalan proje, neredeyse 35.000$’lık hedefine ulaşmış durumda. Oyunun tasarımcılarından biri de daha önce Robotech RPG ve Universal Fighting System’ı yaratan David Freeman.

Kutu; 64 adet oyuna özgü zar, 6 karakter kartı, 24 eşya kartı, 30 kader kartı, kural kitabı ve skor kartı içeriyor. Ayrıca Kickstarter’daki proje daha yüksek bir para toplarsa oyuna ek paket de gelecek.

Oyunun çıkmasını beklerken, isterseniz oyunun Print & Play versiyonuna hemen buradan ulaşabilir ve oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Oyuna Kickstarter’dan destek olmak ve oyun çıkar çıkmaz oyuna hemen sahip olmak için Pathfinder Dice Arena Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Projenin tanıtım videosu:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.