Dizi Haberleri

Tockr, Zaman Çarkı Konseptli Yeni Saat Serisini Çıkardı

Tockr, yılan motifli Zaman Çarkı (The Wheel Of Time) serisini piyasaya sürdü.

Tek Güç’ün ölümsüz gücünü Tockr sayesinde bileğimizde hissedeceğiz. Tockr, Zaman Çarkı (The Wheel Of Time) konseptli yeni saatlerini hayranlarının beğenisine sundu. Amerikan saat markası Tockr, The Wheel Of Time için sınırlı sayıda çıkarttığı saatini piyasaya sundu. 42mm’lik paslanmaz çelik çerçevesiyle ve yılan işlemesiyle göz kamaştıran saat ise şu an ön siparişte.

Saatin dışında ki yılan motifi, karanlıkta tıpkı Moiraine’nin Ajah’ı gibi parlak mavi bir renk alıyor. Saatin arka kadranında ise The Wheel of Time logosu ve eşsiz bir seri kod ile karşımıza geliyor. Ayrıca, silikon kayışında ise yılan derisini anımsatan pul motifleri ile eşsiz bir görünüm sağlıyor. Saati satın aldığınızda ise, deri bir cüzdanla elinize geliyor.

İlgili Makaleler
YouTube player

449$’lık fiyatı her ne kadar ülkemiz standartlarında yüksek kalsa da dizinin ve Tockr markasının hayranı iseniz koleksiyonunuzda bulunması gereken cinsten bir saat olarak ön plana çıkıyor. Ön sipariş vermek isteyenler buradan web sitesine girip sipariş verebilir. Ön sipariş verenler saatlerine 2022’nin ilk çeyreğinde kavuşacaklar.

Siz saati beğendiniz mi? Tockr sizce başarılı bir ortaklık mı gösterdi?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.