Dizi Haberleri

Fallout Dizisi, Oyunların Mizahını Koruyacak ve Vault Boy’un Kökenini Anlatacak!

Geçtiğimiz günlerde, Westworld’ün yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy tarafından geliştirilen Amazon’un yeni Fallout dizisinin ilk gerçek bakışı geldi. Oyun dünyasına dayanan ancak tamamen yeni bir orijinal hikaye anlatan bu dizi, Fallout serisinin eşsiz mizah anlayışını koruyacak gibi görünüyor.

Fallout Dizisi Mizah Anlayışını Sürdürecek

Fallout 3 ve Fallout 4’ün yönetmeni ve Bethesda Game Studios’un baş yapımcısı Todd Howard, dizinin oyunculara oyunlarda sevdikleri çarpık mizah anlayışını sunacağını doğruladı. Vanity Fair ile yaptığı röportajda Howard, “Fallout çok dramatik, karanlık ve post-apokaliptik olabilir ama biraz da göz kırpmanız gerekir. Bence dizide bu iğneyi çok iyi batırmışlar.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Fallout 3’te kilitli bir kapının ardı

Vault Boy’un Başlangıç Hikayesi

Dizinin ana karakteri Lucy’nin ikamet ettiği Vault Dwellers‘ın logosu olan “Vault Boy“, sürekli gülümseyen ve başparmak işareti yapan çizgi karakter olarak dikkat çekiyor. Bu ikonografi, “yüzeyde yaşamlarını sürdürenlerin zorlu varoluşlarına ironik bir tezat oluşturmayı” amaçlıyor. Nolan ve Joy, dünyayı alaycı komediyle işler hale getirmenin önemine vurgu yaparak Vault Boy’un başlangıç hikayesini de eklemişler.

🔸 Vault Boy Kim? Pip-Boy Hangisi? Aralarındaki Fark Ne? – FRPNET
Vault Boy
Vault Boy

Her Şey Fallout Bilgisinin Bir Parçası

Todd Howard, dizide olup bitenlerin tamamen kanon olduğunu ve resmi olarak Fallout bilgisinin bir parçası olduğunu belirtti. Howard, “Dizide olanları kanon olarak görüyoruz. Bir başkasının sizin çalışmanıza bakıp onu bir şekilde tercüme etmesi harika bir şey.” ifadelerini kullandı.

Ella Purnell’in Rol Aldığı Hikaye

Dizinin odak noktasındaki karakter Lucy’yi canlandıran Ella Purnell‘in başrolde olduğu hikaye, “nesiller ve nesiller yüzeye çıkmanın güvenli olduğu günü beklerken, tüm hayatını her türlü ihtiyaç ve isteğin karşılandığı bir yeraltı mahzeninde geçiyor.” Lucy’nin bir kurtarma görevi için yüzeye çıkmasıyla başlayan hikaye, dev böcekler, mutant hayvanlar ve post-apokaliptik bir dünya ile dolu bir macerayı anlatıyor.

Ella Purnell Fallout
Ella Purnell Fallout

Fallout dizisinin 12 Nisan 2024’te izleyiciyle buluşması planlanıyor. Oyun tutkunları, uzun süre beklenen bu orijinal hikayeye hazır olmalı!

Bu haberlere de göz atmak isteyebilirsiniz:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.