Oyun Haberleri

Sony, E3 2018 Planlarını Açıkladı

Konsol firmalarının son oyunlarını ve teknolojilerini görücüye çıkardığı basın konferansları bu yıl da E3’ün en çok ilgi gören bölümlerinden biri olacak. Katılımcı firmaların devasa organizasyon öncesi fazla bilgi sızdırmamaya çalıştığı şu günlerde Sony, E3 2018 planlarını açıkladı bile.

Gametyrant’ten edindiğimiz bilgiler şöyle: Önce kötü haberle başlıyoruz. Shawn Layden, Sony‘nin bu yılki E3’te yeni bir donanım duyurmayacağı bilgisini doğruladı maalesef. PlayStation 5‘in bu yıl çıkabileceği beklentilerini de boşa çıkarmış oldu böylece. Üstelik firma bu yıl geleneksel konferansını da yapmayacak.

Ama Sony, E3 2018 süresince oyuncuların heyecanla bekledikleri 4 büyük oyun projesinin tanıtımına odaklanacak. Oyuncuların beklentilerinin bir hayli yükseltildiği projeler şöyle sıralanıyor:

  • Death Stranding – Kojima Productive
  • The Last of Us Part 2 – Naughty Dog
  • Ghost of Tsushima – Sucker Punch
  • Spider-Man – Insomniac Games

Bu dört oyunun hikaye anlatımı ve oyun deneyimlerini içeren tanıtım görüntülerinin yayınlanmasının beklendiği E3 süresince bazı oyunların çıkış tarihlerinin de açıklanması tahmin ediliyor. Sony bölümünde ayrıca üçüncü parti ve bağımsız geliştiricilerin projeleri de duyurulacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.