Oyun Haberleri

Yeni Bir The Matrix Oyunu Gelebilir

Görünüşe göre, The Matrix film serisine dayalı yeni bir video oyunu geliştiriliyor olabilir. 1999’da başlayan bu ikonik serinin hayranları, geçmişte birkaç video oyunu ile eğlendiler. 2003 yapımı Enter The Matrix, özellikle oyun severler arasında büyük bir favoriydi.

Şimdi ise yeni bir oyunun yolda olabileceği belirtildi.

Gelişmeler ve Sızıntılar

Sosyal medyada sık sık doğru bilgiler paylaşan @Kurakasis adlı kullanıcıya göre, geliştirici NetEase Games, yeni The Matrix oyunu üzerinde çalışıyor olabilir. Projenin, son film The Matrix Resurrections’ın gösterime girmesinden önce başladığı söyleniyor.

Twitter’da görüntüle

İçeriden Bilgiler

Ancak, bilgi sızdıran kişi, oyunun kod adının “Awake” olduğunu belirtiyor. Bununla birlikte, oyunun hala geliştirilip geliştirilmediği ya da iptal edilip edilmediği konusunda kesin bir bilgi bulunmuyor.

2 sene önce The Matrix Awakens isimli oynanabilir bir Unreal Engine 5 teknoloji demosu yayınlanmıştı. Bu oynanabilir demoda 16 kilometre karelik bir şehirde Matrix atmosferini çok gerçekçi bir şekilde yaşıyorduk. Benzer kalitede bir oyun gelirse yeni bir The Matrix filminin yerini tutabilir.

Bekleyiş ve Umudumuz

Son filmin yayınlanmasından bu yana uzun bir süre geçtiği için, oyunun geliştirilip geliştirilmediği konusunda belirsizlikler var. Ancak, birçok Matrix hayranı, harika bir yeni oyunla heyecanlanıyor. Şimdi sadece beklemek ve gelişmeleri görmek gerekiyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.