Edebiyat

Metro Serisinin Yazarı Dmitry Glukhovsky, İstanbul’a Geliyor

Dünyaca ünlü Rus gazeteci ve Metro serisinin yazarı Dmitry Glukhovsky, İstanbul Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşuyor. 4-12 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı, Glukhovsky’yi imza günü etkinliğiyle ağırlayacak.

Rusya’nın nükleer savaş sonrasındaki zehirli atmosferinden kaçan insanlar metro tünellerine sığınmışlardı. Bu savaş sonrasında yeryüzünde ise farklı türler ortaya çıkmıştı. İnsanların bu metro tünellerinde hayatta kalma serüveninin anlatıldığı, oyuna da uyarlanan Metro kitaplarının yazarı Dmitry Glukhovsky ise Panama Yayıncılık standında kitaplarını imzalayacak.

Büyük Buluşma 5 Kasım’da

Dmitry Glukhovsky, ilk eseri Metro 2033’ü, 2002 yılında kişisel web sitesinde yayımladı. Giderek büyük ilgi gören ve interaktif bir deneyim haline gelen bu paylaşım, Glukhovsky’nin yazarlık kariyeri için bir dönüm noktası oldu. Kitap dünya çapında tanınmakla kalmadı, PS4, Xbox ve PC oyunları yapıldı. Metro 2034 ve Metro 2035 ile devam eden serinin yanı sıra diğer kitapları da kısa sürede onlarca dile çevrildi ve milyonlarca kopya sattı.

Dmitry Glukhovsky’nin nükleer savaş sonrası post-apokaliptik dünyayı anlattığı “Metro” serisi, Türkiye’de Panama Yayıncılık etiketiyle okurlarına ulaşıyor. Hayal gücü ve yazım tekniğiyle yüzyılın yazarları arasında gösterilen Glukhovsky, Türkiye’deki okuyucularıyla TÜYAP İstanbul’da buluşacak. Yazarla bir araya gelmek ve kitaplarını imzalatmak isteyen herkesi 5 Kasım 2017 Pazar günü saat 13:00’te Panama Yayıncılık standına bekliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.