Edebiyat

Red Dead Redemption 2’den Arthur Morgan Amerikan Tarihi Anlatıyor: Red Dead’s History

Red Dead’s History ve Arthur Morgan ile Amerikan tarihi öğrenmeye hazır mısınız? Red Dead Redemption 2‘de Arthur Morgan karakterini canlandıran Roger Clark, Rockstar Games’in sevilen Red Dead Redemption serisinin merceğinden Amerikan tarihine bakan bir sesli kitapta okuyucularla buluşuyor.

Tarihçi Tore Olsson‘un “Red Dead’s History” adlı kitabını seslendiren Clark, seslendirmede Arthur Morgan karakterinin bakış açısını kullanıyor. Kitap, 1870’ten 1920’ye kadar uzanan bir zaman diliminde Amerika’nın “çılgınca dramatik ve cesur dünyasını” keşfediyor.

2010 yapımı Red Dead Redemption ve 2018 yapımı Red Dead Redemption 2, Amerikan sınırlarının çöküşü sırasındaki yaşamı otantik bir şekilde tasvir etmeleriyle büyük beğeni toplamıştı. Olsson kitapta, oyunlarda sunulan ayrıntılara giriyor ve gerçek dünya Amerikan tarihinden bağlantılar ekliyor.

Red Dead’s History’nin tanıtım yazısı

Red Dead Redemption oyunlarının kurgusal karakterlerini ve olay örgüsünü gerçek hayattan tarihi kesitlerle bir araya getiren Olsson, Red Dead evreninin aksiyon dolu şiddetinin sadece Hollywood westernlerinden değil, yüzyıl başı Amerika’sının gerçek sosyopolitik sorunlarından kaynaklandığını ortaya koyuyor.

Sesli kitap, 6 Ağustos 2024’te Macmillan Audio tarafından yayınlanacak ve Audible, Apple Books veya sesli kitap satılan her yerden temin edilebilecek. Dilerseniz kitabı şimdiden satın alabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.