Oyun Haberleri

PlayStation Studios Markası Ortaya Çıktı

Sony’nin PlayStation oyun konsolu için özel olarak hazırlayacağı oyunları tek bir şemsiye altında toplayacağı PlayStation Studios markası tanıtıldı.

Bu yıl sonunda piyasaya sürülmesi beklenen PlayStation 5’ten halen ses seda yok ama Sony, farklı alanlardaki çalışmalarını sürdürüyor. Yeni duyurularıyla birlikte, kendi içlerinde hazırlayacakları özel oyunlar için bir üst firma olan PlayStation Studios markasını duyurdular.

Markanın açılış animasyonu Marvel Studios’un açılışına oldukça benziyor. Burada herkes hemfikir sanırım. Öte yandan Sony tarafından yapılan açıklamaya göre farklı oyunlarda, farklı animasyonlarda karşımıza çıkabilir.

Açılış animasyonu içerisinde The Last of Us, God of War, Uncharted, Ratchet & Clank, Horizon: Zero Dawn ve LittleBigPlanet oyunlarını rahatlıkla seçebiliyoruz. Bunlar da zaten Sony için özel içerik çıkartan Naughty Dog, Insomniac, Santa Monica Studio, Media Molecule ve Guerrilla Games firmalarının ana başlıkları sayılabilir.

Bu duyuruyla birlikte, Sony ve PlayStation oyuncuları için önemli kabul edilen birçok özel içeriğin PS5 ile birlikte ilk günden itibaren ulaşılabilir olacağı kesinleşti. Ancak konsola bu yıl çıkması planlanan Last of Us: Part II ve Ghost of Tsushima gibi oyunların yeni konsola gelmesi biraz daha zaman alacak.

Mevzu bahsi geçen açılış animasyonu da şöyle:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.