Sinema Haberleri

Deadpool 3 Tasarımı Yeni Bir Gönderme Barındırıyor Olabilir Mi?

Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olacak olan Deadpool için yayınlanan yeni bir tasarım çizimi, beklenmedik bir kahramana gönderme barındırıyor olabilir. Öte yandan Deadpool karakterine hayat veren Ryan Reynolds, artık hayranların bu tarz nüansları kovalamaması gerektiğini söylüyor.

Disney’in son dönemdeki birçok filmi ve dizisi kötü yorumlar alıp ağır eleştirilere maruz kalınca, yön değişikliğine gitmek istediği açıkça belli oldu. Uzun süredir yapım sürecinde olan Deadpool 3 filmi, büyük beklentilere sahip olduğu için ne yazık ki, bu çizgi dışına çıkacak yapımlar arasında en merak edilen film oldu.

Deadpool 3

Disney ve Fox evliliği ardından en merak edilen konulardan biri de X-Men kahramanlarının ve kötülerinin nereye konumlandırılacağıydı. Deadpool da, uzaktan yakından alakası olmasa da bundan etkileniyordu. Bu birleşme sırasında Deadpool 3 filmi rafa kaldırılmış fakat sonrasında yeşil ışık yakılmıştı.

Filmin çekimleri yazar grevi yüzünden sekteye uğramış, uzun bir ara verilmişti. Şimdiyse tam gaz filmin çekimlerine devam ediliyor. Ancak film çok merak edildiği için müthiş dikkat çekiyor. X-Men Updates tarafından paylaşılan yeni bir görsel, birçok hayranın ilgisinden kaçmadı.

Deadpool, üçüncü filmi işaret edercesine üç parmağını havaya kaldırırken, semada kanatlı bir karakter görüyoruz. Tabii yan tarafta sarı kostümüyle bariz bir şekilde Hugh Jackman çizimi duruyor. Fakat semada süzülen karakterin kim olduğuna dair birçok söylenti bir anda akmaya başladı.

Paylaşımda bu karakterin Archangel olduğu söylense de, yukarıda bahsettiğim evlilikten dolayı yeni Captain America rolünü üzerine üstlenen Sam Wilson‘ın Falcon’ı olabileceği yönünde de söylentiler var. En nihayetinde Disney, bu karakterleri bir yede buluşturmak istiyor.

Bunlara karşın Deadpool rolüyle artık özdeşleşmiş olan Ryan Reynolds, karakterin ve Marvel markasının hayranlarının bu tarz göndermelere çok kafaya takmaması gerektiğini söylüyor. Kendisi beklentinin ne kadar yüksek olduğunun muhtemelen farkında. O yüzden hayranları dizginlemeye çalışması çok normal. Sonuçta Jennifer Garner, Elektra rolüyle geri dönerken, Daphne Keen Fernández ise X-23 olarak filmde yer alacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.