AYBABTUSinema Haberleri

Deadpool 3: Hugh Jackman Wolverine Olarak Dönüyor!

Ryan Reynolds Deadpool 3 için yayınladığı harika videoda Hugh Jackman‘ın Wolverine rolüne döneceğinin haberini verdi. Ayrıca MCU’nun bir parçası olacak yeni filmin çıkış tarihi de 6 Eylül 2024 oldu.

Ryan Reynolds dün gece Deadpool güncellemesi adıyla bir video paylaştı. Deadpool 3 için uzun zamandır çalıştıklarını ve D23’ü kaçırdıkları için üzgün olduğunu söyleyerek başladı duyurusuna. Deadpool artık bir Disney filmi olacak. Bu yüzden MCU’nun bir parçası olacakları bu ilk film için özel bir şeyler hazırlamak istediklerini dile getirdi.

Duyuru videosunu siz de aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube player

Yeni film için hiçbir fikir bulamadığını söyleyen Reynolds “Ama bir fikrimiz vardı zaten” diyerek arkasından geçmekte olan Hugh Jackman’a “Hey Hugh, bir kez daha Wolverine oynamak ister misin?” diye soruyor. Jackman da umursamaz bir şekilde “tabi, tamam Ryan” diye karşılık veriyor.

Ryan Reynolds yeni filmde Deadpool ile Wolverine’i buluşturmak istediğinden zaten uzun zamandır bahsediyordu. Yeni filmin senaristi Rhett Reese de Wolverine’i henüz keşfedilmemiş bir oyuncunun oynaması gerektiğini düşünüyordu. Çünkü Hugh Jackman geçen yaz Wolverine’e tamamen veda ettiğini açıklamıştı.

Bu da akılda “Wolverine’i kim canlandıracak?” sorusunu bırakıyordu. Yani Wolverine’in filmde yer alacağını uzun zamandır biliyorduk. Fakat onu kimin canlandıracağı konusunda hiçbir fikrimiz yoktu.

Bu süreçte Karl Urban‘ın hayranları oyuncuyu role çok yakıştırdıklarını çoğu fırsatta dile getirdi. Ancak Urban kendisinin Jackman’dan yalnızca bir yaş küçük olduğunu söyledi. Ve daha genç oyuncuların role daha uygun olacağını iddia etti.

Rol için adı geçen oyuncular arasında Harry Potter aktörü Daniel Radcliffe dahi vardı. Zira boyunun kısalığı orijinal Wolverine karakteri ile uyumluydu. Üstelik bazı hayran yapımı görseller bu Radcliffe’in rolde hiç de kötü olmayabileceğini göstermişti.

Gelgelelim Reynolds yıllardır hayalini kurduğu buluşmanın hayalini kurduğu şekilde gerçekleşmesi konusunda diretmiş olmalı. Nihayet Reynolds ve Jackman’ı Deadpool ve Wolverine olarak izleyebileceğiz. Senaryonun kalanı pek de önemli değil sanırım.

Peki şu tweet ne anlama geliyor?

Deadpool 3’ü detaylı tanıttığımız habere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.