Dizi Haberleri

Ryan Reynolds, ALF ve Biker Mice From Mars’ı Geri Getiriyor

80’li ve 90’lı yılların nostaljik yapımları Biker Mice From Mars (Motorlu Fareler) ve ALF‘in geri döneceği bildiriliyor. Ve hepsi Ryan Reynolds sayesinde.

Kült klasiklerin yeni versiyonları Fubo ve Reynolds’ın kendi yapım şirketi Maximum Effort ile yeniden yapılıyor.

Ryan Reynolds resmi duyuruda şunları söyledi,

Bazı insanlar benim bir motosiklet tutkunu olduğumu bilirler. Bu yüzden Biker Mice From Mars için bir şeyler yapmak istemem çok doğaldı. Maximum Effort ve Fubo, bu kült klasiğe yeni bir soluk getirmeyi dört gözle bekliyor.

ALF konusuna gelince, Reynolds onun geri dönüşünü “ALF’e olan mantıksız çocukluk aşkına,” bağlıyor.

Motorlu Fareler’i Özlemiştik!

Biker Mice From Mars, orijinal serinin sona ermesinden 27 yıl sonra geri dönüyor. 90’ların orijinal çizgi filmi, Plutarkialılar olarak bilinen balık kafalı ve kötü kokulu istilacı bir ırka karşı Mars’ta verilen savaştan sağ kurtulan üç Motorcu Fare olan Throttle, Modo ve Vinnie‘nin hikayesini anlatıyordu. Chicago’ya zorunlu iniş yapan üçlü, korkunç uzaylılar gezegeni doğal kaynakları için yağmalamaya çalışırken Dünya’yı Plutarkialılar’ın tehdidine karşı savunmak zorundadır.

Nacelle firması kısa bir süre önce Marslı Motorcu Fareler’in haklarını almış ve bu yılın başlarında çizgi filme dayanan yeni bir oyuncak serisi çıkarmıştı. Dizinin pilot bölümünü Brian Volk-Weiss yönetecek. Volk-Weiss aynı zamanda Nacelle Company için Cisco Henson, Matt Kravitsky ve Michael Goodman ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapacak. Maximum Effort’tan George Dewey, Kevin Hill, Patrick Gooing ve Ryan Reynolds, Fubo’dan David Gandler ve Pamela Duckworth ile birlikte EP olarak görev yapacaklar.

YouTube player

Biker Mice from Mars, Maximum Effort Channel’daki ilk animasyon dizisi olacak, ancak dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor. Maximum Effort Channel, Fubo ve Amazon Freevee gibi yerler üzerinden izlenebiliyor.

Müşfik Kenter Olmadan Bir ALF

Ryan Reynolds’ın Maximum Effort Channel’ı, 29 Temmuz Cumartesi günü yayınlanacak yeni “ALF” içeriği için 80’lerin popüler dizisi ALF’in yaratıcısı Paul Fusco ile ortaklık yaptı. 1986’dan 1990’a kadar yayınlanan dizinin baş karakteri olan ve Melmac gezegeninden gelen ALF, yani Alien Life Form (Uzaylı Yaşam Formu), bir insan ailesiyle birlikte yaşıyor.

2018 yılında ALF’in Warner Bros. tarafından geri döndürüleceği söylenmişti. Sonrasında yapımla ilgili hiç ses duyulmadı. Belli ki Warner Bros., bundan sessiz sedasız vazgeçmiş.

Maximum Effort ve Fusco ayrıca Shout! Studios ile yeni içerik üretmek için işbirliği yapıyor. Mint Mobile, Fubo, Hims, MNTN ve Ring gibi çeşitli şirketler için “ALF” bölümleri boyunca sponsorlu içerikler serpiştirilecek; Maximum Moments olarak adlandırılan bu sponsorlu içeriklerde başrolde ALF yer alacak.

ALF için bir tanıtım fragmanı da yayınlandı.

YouTube player

Ryan Reynolds, ALF için şunları söyledi;

Maximum Effort olarak risk almayı ve diziler ile sponsorluk arasındaki çizgiyi bulanıklaştırmayı seviyoruz çünkü her ikisinin de eşit derecede eğlenceli olabileceğine inanıyoruz.

Hem Maximum Moments hem de ALF bölümleri 29 Temmuz’dan itibaren Fubo ve Amazon Freevee üzerinden izlenebilen Maximum Effort Channel’da izlenebilecek.

YouTube player

Türk izleyici için en zor olan şeylerden birisi muhtemelen ALF’in sesine alışmak olacak. ALF’i yıllarca merhum usta sanatçı Müşfik Kenter‘in sesiyle özdeşleştirmiş ve izlemiştik. Usta tiyatrocu Müşfik Kenter, 2012 yılında aramızdan ayrıldı. Benim kulaklarım, ALF’i izlerken o sesi arayacaktır mutlaka.

ALF, 1986’dan 1998’e kadar NBC’de yayınlandı.

Kaynak: IGN, Variety

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.