Oyun Haberleri

Ubisoft’tan Assassin’s Creed Valhalla Hikaye Fragmanı ve Belgesel Podcast Serisi

Assassin’s Creed‘in yeni oyunu Valhalla‘yı Kasım ayında çıkarmaya hazırlanan Ubisoft, hikaye fragmanı ile Echoes of Valhalla adlı bir belgesel podcast dizisi yayınladı.

Valhalla‘nın hikaye fragmanında; kardeşi Sigurd‘a karşı sorumluluğu ile kişisel zafer arayışı arasında kalan vahşi Viking savaşçısı Eivor‘a yeni bir bakış atmamızı sağlıyor.

YouTube player

Bitmek bilmeyen savaşlar ve azalan kaynaklarla Norveç’ten sürülen Eivor’un klanı, İngiltere’nin parçalanmış krallıkları arasında geleceğini güvence altına almalıdır. Yolculuğu sırasında Eivor, Hidden Ones (Saklı Olanlar), Sakson kralları ve Ragnar Lothbrok’un savaş kışkırtan oğulları gibi güçlü şahsiyetler ve de İngiltere’nin kaderine yönelik, büyümekte olan, gizemli bir tehditle karşılaşacaktır.

Assassin’s Creed Valhalla‘nın podcast belgesel dizisi Echoes of Valhalla‘da ise oyunun tarihsel arka planı öne çıkıyor. Seride Vikingler, dünyayı gezip şekillendiren savaşçılara kendi hikayelerini anlatıyor. Ubisoft‘un Echoes of Valhalla podcast serisini buradan dinleyebilirsiniz.

10 Kasım 2020‘de Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, Windows PC için Epic Games Store ve Ubisoft Store‘da ve Ubisoft‘un abonelik hizmeti olan UPLAY+‘ta; 12 Kasım 2020‘den itibaren de PlayStation 5‘e gelecek oyunu ise buradan inceleyebilirsiniz. Oyunun ön siparişini verenlerin The Way of the Berserker ek görevini alacağı belirtiliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.