Oyun Haberleri

Ubisoft Forward 2024 Etkinliğinde Gösterilen Her Şey

Prince of Persia! Assassin’s Creed Shadows! Star Wars Outlaws!

Ubisoft Forward 2024 etkinliği sona erdi. Yine de kaçırdıysanız endişelenmeyin, çünkü birazdan etkinlik sırasında ortaya çıkan her şeyin üzerinden geçeceğiz. Büyük sürümlerden mevcut oyunların güncellemelerine ve Assassin’s Creed’e kadar her şeyi derledik.

Ubisoft Forward 2024
Ubisoft Forward 2024

Ubisoft Forward 2024’te gösterilen her şey için tüm duyuruları, eşlik eden fragmanlarıyla birlikte aşağıda bulacaksınız.

İlgili Makaleler

Rocksmith+

Ubisoft Forward 2024 ön gösterisi aslında Skull and Bones su mekanikleri hakkında bir tartışmayla başlamış olsa da, elimizdeki ilk düzgün oyun fragmanı size gitar çalmayı öğretmek için tasarlanmış bir oyun olan Rocksmith+ içindi. Artık size piyano çalmayı da öğretebilir. RockSmith+’ı PlayStation 4 ve 5’te ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

YouTube player

This Bed We Made

Ardından, Ubisoft tarafından “desteklendikleri” için gösteri öncesi yer alan birkaç bağımsız oyundan biri olan Lowbirth Games’ten This Bed We Made geldi. Burada, çalıştığı otelde kalan insanların eşyalarını karıştırmak gibi kötü bir alışkanlığı olan bir hizmetçiyi oynuyorsunuz. Ancak, karşılığında birileri onu izliyor gibi görünüyor…

This Bed We Made şimdi PC, PlayStation 4, PS5 ve Xbox’ta oynanabilir.

YouTube player

Just Dance VR

Just Dance bir Ubisoft Forward elyafıdır ve bu sefer Just Dance VR’a bir göz attık. Meta Quest 3 15 Ekim 2024 tarihinde piyasaya sürülecek.

YouTube player

Monopoly

Sıra, birçok aile kavgasının kaynağı olan bir oyuna gelmişti: Monopoly. Monopoly’yi masa oyunu yerine dijital olarak oynamak isterseniz (küçük şapkayı kaybettiyseniz çok yardımcı olur), Eylül ayında PC, PlayStation 4, PS5 ve Xbox’ta piyasaya çıkıyor.

YouTube player

King of The Hat

King of The Hat, Arcade Modu da olan bir platform dövüş oyunudur. Hatta Şapka Golf’ü bile var. (Evet, böyle bir şey var.) Bu piksel sanatı oyunu dikkatinizi çektiyse, King of The Hat’i şimdi PC’de oynayabilirsiniz.

YouTube player

Rainbow 6 Siege

Sırada Rainbow 6 Siege’in bu çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunundaki son gelişmeler hakkında bilgi veren bir fragmanı var. Rainbow 6 Siege şimdi PC, Playstation 4, PlayStation 5 ve Xbox için çıktı.

YouTube player

Biomorph

Sonra sıra Biomorph’a geldi. Burada yıkılmış bir şehri yeniden inşa etmekle görevlendirileceksiniz ve karşılaştığınız düşmanların bedenlerine girebileceksiniz. Biomorph oynamak istiyorsanız, PC ve Nintendo Switch’te şu anda mevcut olduğu için beklemenize gerek yok.

YouTube player

Battle Core Arena

Battle Core Arena’ya bir bakışla yine çok oyunculu zaman geldi. Burada bir top olarak oynuyorsunuz ve diğer oyuncuları arenanın dışına atmanız gerekiyor. Battle Core Arena şu anda PC’de erken erişimde ücretsiz olarak mevcut.

YouTube player

For Honor

Ardından, yaklaşan yeni For Honor sezonuna bir göz atmak için feodal Japonya’ya gitme zamanı geldi. Muramasa Kılıcı adını taşıyan bu oyun 13 Haziran 2024’te çıkacak.

YouTube player

Assassin’s Creed Mirage

Assassin’s Creed’in vitrindeki ilk parçası, Assassin’s Creed Mirage’ı artık iOS’ta oynayabileceğinizi hatırlatarak geldi. Buna iPhone 15 Pro, iPhone 15 Max, iPad Pro ve iPad Air de dahil.

YouTube player

Tom Clancy’s The Division 2

Tom Clancy’s The Division 2 yeni sezonuna yarın, 11 Haziran’da başlıyor. Bu sezonda The Summit, Countdown, sezonluk insan avları ve tüm oyuncuların oyun sonu içeriği için 40. Seviyeye ulaşması yer alacak.

YouTube player

Star Wars Outlaws

Ubisoft Forward 2024, Star Wars Outlaws oynanışına bir bakışla düzgün bir şekilde başladı. Bize uzay savaşı, gizlilik ve farklı görevlere giderken galaksiyi nasıl keşfetmeyi seçebileceğinize dair bir bakış sundu.

Star Wars Outlaws’da, merqaal en iyi arkadaşı Nix’in yardımıyla geniş bir galakside servetini kazanmaya çalışan bir hırsız olan Kay Vess rolünde oynuyorsunuz. The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi arasında geçen Star Wars Outlaws ilk açık dünya Star Wars oyunudur.

Star Wars Outlaws 30 Ağustos 2024’te PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X / S’de yayınlanacak. 27 Ağustos 2024’te Ubisoft+ üzerinden Star Wars Outlaws’ı erken erişimde oynayabileceksiniz.

YouTube player
YouTube player

XDefiant

XDefiant, Ubisoft’un geçen ay piyasaya sürülen ücretsiz arena nişancı oyunudur. Burada XDefiant 1. Sezonunda neler olacağına bir göz attık: Bayrağı Ele Geçir modu, dereceli ilerleme, yeni silahlar, GSK adlı yeni bir grup ve Clubhouse gibi her ay bir yeni harita.

XDefiant’ın 1. Sezonu 2 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanacak. XDefiant’ı PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S üzerinde oynayabilirsiniz.

YouTube player

Skull and Bones

Burada şu anda devam etmekte olan 2. Sezon Chorus of Havoc’a bir göz attık. Bu sezonda iki yeni kötü adam denizlere açılıyor, filo yönetiminde güncellemeler, gemi yükseltmeleri, Megalodon Lestari adlı yeni bir deniz canavarı, The Brig adlı yeni bir gemi ve hem solo hem de PVE için yeni oyun modları yer alıyor.

Ayrıca yaklaşan 3. Sezon – Into the Dragon’s Wake’e de bir göz attık. Bu sezonda yeni bir deniz lordu, 5v5 PVP modu ve yeni bir deniz canavarı olan Uçan Ejderha yer alacak.

YouTube player

Prince of Persia: The Lost Crown

Prince of Persia serisinin 35. yıldönümü ve bunu kutlamak için Ubisoft bize üç duyuru yaptı. Bunlardan ilki Prince of Persia: The Lost Crown için Divine Trails güncellemesinin artık mevcut olduğu haberiydi. Diğer şeylerin yanı sıra, bu güncelleme yeni tılsımlar, kıyafetler, patronları tekrar ziyaret etme yeteneği ve hem bulmaca hem de savaş zorlukları sunuyor. Mask of Darkness başlıklı hikaye DLC’si Eylül 2024’te gelecek.

YouTube player

The Rogue Prince of Persia

Ardından sıra The Rogue Prince of Persia için yaklaşan The Temple of Fire güncellemesine göz atmaya geldi. Bu güncelleme erken erişim roguelight’a yeni modlar ve silahlar getirecek.

YouTube player

Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Son Prince of Persia açıklaması, The Sands of Time’ın yeniden yapımının 2026’da piyasaya sürüleceğiydi. Dedikleri gibi heyecanlanma zamanı. (Fragmanda sadece biraz kum ve bir mum olsa bile)

YouTube player

Avatar: Frontiers of Pandora

Avatar: Frontiers of Pandora için DLC’ye bir bakışla bilimkurguya geri dönüldü. The Sky Breaker başlıklı ilk hikaye DLC’si 16 Temmuz 2024’te gelecek. Oyunun season pass’ında mevcut olacak ve bir kez daha sizi Pandora’yı kontrol etmeye kararlı insanlarla savaşırken görecek.

YouTube player

The Crew Motorsfest

Ardından The Crew Motorfest’te yarış zamanı geldi. Burada Temmuz 2024’te yayınlanacak olan 4. Sezonun araç özelleştirmeye odaklanacağını öğrendik. Ayrıca, 5. Sezonun yeni bir ada olan Maui’yi ücretsiz olarak içereceği ve Made in Japan 2’yi içereceği de dahil olmak üzere önümüzdeki yılın sezonlarına bir göz attık. Chase Squad da Kasım 2024’te gelecek.

YouTube player

Anno 117: Pax Romana

Sıra Anno 117’ye gelmişti: Pax Romana haberlerine sıra geldi. Burada oyunun 2025 yılında hem PC hem de konsolda yayınlanacağını öğrendik. Ayrıca başlangıç eyaletinizi de seçebileceksiniz – Roma İmparatorluğu’nun kalbinde ya da Albion olarak bilinen tehlikeli bir diyarın eteklerinde. (Kim orada yaşamak ister ki?)

Özel bir Anno 117 olacak: Daha fazla bilgi edinmek isterseniz 18 Haziran 2024’te Pax Romana canlı yayını yapılacak.

YouTube player

Brawlhalla

Daha sonra hızlı bir oyun listesiyle karşılaştık; bazıları ön gösteride yer alırken, üç oyun Ubisoft Forward 2024’te ilk kez görücüye çıktı. Ben biraz tamamlamacı olduğum için bir göz atalım…

İlki, farklı serilerden çeşitli çapraz karakterlere sahip olmasıyla bilinen, oynaması ücretsiz bir dövüş oyunu olan Brawlhalla idi.

YouTube player

Trackmania

Oyuncak arabalara benzeyen bir yarış oyunu olan Trackmania, Kar da dahil olmak üzere bir dizi yeni piste kavuşuyor. Heyecan verici…

YouTube player

Riders Republic

Kaykaycılar 19 Haziran 2024’te Riders Republic’te yeni bir sezonun tadını çıkarabilecekler.

YouTube player

Assassin’s Creed Shadows

Assassin’s Creed Shadows seriyi feodal Japonya’ya taşıyor. Burada Iga Eyaletinden bir suikastçı olan Naoe ve aynı adı taşıyan tarihi bir figüre dayanan Afrikalı bir samuray olan Yasuke’yi takip edeceksiniz. Naoe ve Yasuke birlikte Sengoku döneminin sonlarında Japonya’yı dolaşacaklar. Kim olarak oynayacağınız savaş tarzınızı da belirleyecek; Naoe geleneksel gizlilik tabanlı Assassin’s Creed oynanışını sunarken, Yasuke dövüşlere doğrudan yaklaşmayı tercih ediyor. Oyun, oyun dünyasının mevsimler ve hava durumu ile zaman içinde değişeceği tam bir yıl stiline bile sahiptir.

Assassin’s Creed Shadows 15 Kasım’da PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için yayınlanacak. Ubisoft+ üzerinden 12 Kasım 2024 tarihinde erken erişime açılacak.

Bize iki oynanış gösterisi sunuldu. Genişletilmiş oynanış videosu ile başlayalım:

YouTube player

Bu da dövüş videosu:

YouTube player

Umarım Ubisoft Forward 2024 sırasında bir oyun gözünüze çarpmıştır! Beyond Good and Evil 2 değilse, o zaman kötü şans sanırım.

Dilerseniz etkinliğin tamamını buradan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.