AYBABTUOyun Haberleri

Ubisoft CEO’su Açıkladı: Birden Fazla Assassin’s Creed Oyunu Yeniden Yapılacak

Ubisoft CEO’su Yves Guillemot, şirketin birden fazla Assassin’s Creed oyununun yeniden yapımını hazırladığını doğruladı. Bu haber, geçtiğimiz yıl Assassin’s Creed Black Flag’in yeniden yapılacağına dair söylentilerin ardından geldi. Guillemot, Ubisoft’un resmi web sitesinde yayınlanan bir röportajda şirketin gelecek portföyünü tartışırken bu önemli açıklamayı yaptı.

CEO, yeniden yapımlar hakkında şunları söyledi: “Oyuncular, geçmişte yarattığımız bazı oyunları yeniden ziyaret etmemizi ve modernize etmemizi sağlayacak bazı yeniden yapımlar için heyecanlanabilir. Eski Assassin’s Creed oyunlarımızdan bazılarında hala son derece zengin dünyalar var.”

Black Flag Söylentileri Doğrulanıyor mu?

Bu açıklama, geçen yıl Kotaku’nun ortaya attığı bir iddiayı destekler nitelikte. Habere göre, Skull and Bones stüdyosu Ubisoft Singapur, hayranların en sevdiği korsan temalı oyun Assassin’s Creed: Black Flag’in yeniden yapımıyla “yoğun bir şekilde” ilgileniyordu. Ancak projenin “hala ilk aşamalarında” olduğu ve tamamlanmasının “en az birkaç yıl” sürebileceği belirtilmişti.

Guillemot’nun açıklaması, Black Flag’in yanı sıra diğer popüler Assassin’s Creed oyunlarının da yeniden yapılabileceğini düşündürüyor. Örneğin, serinin en çok sevilen oyunlarından Assassin’s Creed 2’nin de yeniden yapım listesinde olması muhtemel.

Assassin’s Creed Serisinin Geleceği

Guillemot, röportajda Assassin’s Creed serisinin geleceği hakkında da ipuçları verdi. Mirage ve Shadows gibi farklı yaklaşımları olan oyunların Ubisoft’un gelecek planlarını yansıtıp yansıtmadığı sorusuna şöyle yanıt verdi: “Çok sayıda deneyim çeşitliliği olacak. Amacımız Assassin’s Creed oyunlarının daha düzenli olarak çıkması, ancak her yıl aynı deneyimin yaşanmaması.”

Assassin's Creed Shadows
Assassin’s Creed Shadows

CEO, henüz duyurulan Assassin’s Creed Hexe’nin de Shadows’tan çok farklı bir oyun olacağını belirterek, “İnsanları şaşırtacağımızı düşünüyorum,” dedi.

Yapay Zeka ve NPC’ler

Röportajda dikkat çeken bir diğer konu da yapay zeka destekli NPC’ler oldu. Guillemot, gelecekteki oyunlarda yer alacak NPC’lerin “daha akıllı, daha etkileşimli” olacağını ve sadece “ölü gözlü ürpertici” karakterler olmayacaklarını vurguladı.

Yaklaşan Assassin’s Creed Oyunları

Ubisoft’un yakın gelecek planları arasında birkaç yeni Assassin’s Creed oyunu bulunuyor:

  1. Assassin’s Creed Shadows: Feodal Japonya’da geçecek olan bu oyun, 15 Kasım’da PC, Mac, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek.
  2. Assassin’s Creed Hexe: 16. yüzyıl Avrupa’sında geçecek olan bu oyunun 2026’da çıkması bekleniyor.
  3. Assassin’s Creed Jade: Mobil platformlara odaklanan bu oyunun 2025’te piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Sonuç olarak, Ubisoft’un Assassin’s Creed serisi için heyecan verici planları var. Yeniden yapımlar, yeni oyunlar ve teknolojik yeniliklerle birlikte, seri önümüzdeki yıllarda hayranlarına çeşitli deneyimler sunmaya devam edecek gibi görünüyor. Guillemot’nun açıklamaları, Assassin’s Creed evreninin genişlemeye ve evrilmeye devam edeceğini gösteriyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.