Sinema Haberleri

Rogue One, Star Wars Hayranlarından Geçer Not Aldı

Önceki gün dünya prömiyeri yapılan Rogue One: A Star Wars Story filmi izleyicilerin ve Star Wars hayranlarının beğenisini topladı.

rogue-one-a-star-wars-story

Rogue One: A Star Wars Story‘nin dünya prömiyeri önceki gün Los Angeles’ta yapıldı. Gareth Edwards’ın yönettiği filmin başrol oyuncuları Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Riz Ahmed ve Mads Mikkelsen galaya katıldı.  Filmin hayranları filme tam not verdi. İzleyen herkes sosyal medya üzerinden “mükemmel” yorumlarını yaptı.

rogue-one-a-star-wars-story-gala

Filmi izleyenler arasında ünlü isimler de vardı. Komedyen Dane Cook, The Office’in yıldızı Rainn Wilson ve aktör Wil Wheaton filme övgüler yağdırdı.

Hollywood Reporter’ın köşe yazarı Scott Feinberg, “ROGUE ONE = harika. Etrafımdaki insanlar bu filmin Star Wars: Güç Uyanıyor’dan çok daha iyi olduğunu söyledi,” yorumunu yaptı.

14 Aralık’ta vizyona girecek olan filmin konusu şöyle;

Epik macera Rogue One: A Star Wars Story, Lucasfilm’in yeni ara dönem filmlerinden ilki. Bir grup beklenmedik kahraman, İmparatorluğun en büyük imha silahı olan Ölüm Yıldızı planlarını çalma görevi için bir araya gelir. Star Wars zaman tünelindeki bu kilit olay, sıradışı şeyler yapmayı seçen sıradan insanları bir araya getirir ve bu şekilde kendilerinden daha büyük bir amacın parçası haline gelirler.

Yapım, 1977 tarihli Star Wars Episode IV –  A New Hope’tan öncesini ele alıyor.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.