Haberler

Gerçeğe En Yakın Batmobil Modeli Satışta!

batmobil

Pek çok kişinin hemfikir olduğu bir şey varsa o da Tim Burton filmlerindeki Batmobil’in en güzel tasarıma sahip Batmobil olduğudur.

Aradan 20 yıldan fazla zaman geçse de bu Batmobil’in modelleri ve oyuncakları piyasaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi de filmdekini aratmayan yeni Batmobil modeli satışa çıkıyor.

İlgili Makaleler

Cinemaquette firması, 1989 yılındaki Batman filminde kullanılan Batmobil’in sınırlı sayıda üretilen bir modelini piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

Yaklaşık 74 santimetre uzunluğundaki modelin bir de uzaktan kumandası var. Uzaktan kumanda sayesinde aracın seslerini ve ışıklarını kontrol edebiliyorsunuz.

cinemaquette_batmobile1

Aracın motor paneli gerçeğe uygun yapılmış. Ön yan taraflarda bulunan makineli tüfekler ise tıpkı filmdeki gibi görünüyor, hem ses hem de ışık çıkarıyor. Batmobil’in arkasındaki jet motoru da hem duman hem ışık çıkarabiliyor.

Toplamda 200 adet üretilen modelin fiyatı 2.500 dolar olarak belirlenmiş ve bu modeli satın almak istiyorsanız acele etmelisiniz. Batmobil ön siparişe çıktı ve çok kısa sürede tükenebilir. Hemen buradan sipariş verebilirsiniz.

Cinemaquette Batmobile’ın fotoğrafları:

Cinemaquette Batmobile’ın videosu:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.