Sinema Haberleri

Matilda Lutz ve Robert Sheehan’ın Oynadığı Red Sonja Filmi Çekimleri Başlıyor

70’ler çizgi roman efsanelerinden Red Sonja‘nın film projesi nihayet çekim aşamasına geçiyor.

Millenium Media, savaşçı Red Sonja‘nın yeni film uyarlaması için sete inileceğini duyurdu.

Yeni uyarlamanın başına yönetmen M.J. Bassett getirilirken, kılıç ve büyücülük dünyasının korkusuz savaşçısı Red Sonja‘yı Matilda Lutz canlandıracak. Rolü projeden çıkan Hannah John Kamen‘den alan Lutz; şimdiye kadar Revenge, Rings ve Medici gibi filmlerde oynadı.

İlgili Makaleler
Matilda Lutz

Matilda Lutz, Red Sonja filminde Wallis Day ve Robert Sheehan ile kamera karşısına geçecek. Son dönemde Batwoman‘da rol alan Day‘in, Netflix‘in Sex/Life adlı dizisinin 2. sezonuna katılacağı biliniyor. Sheehan ise The Umbrella Academy ve Misfits yapımlarındaki rolleriyle tanınıyor. Senaryosu ödüllü Transparent dizisinden Joey Soloway ile Tomb Raider serisini kaleme alan Tasha Huo tarafından yazılan filmde ayrıca Michael Bisping, Martyn Ford, Eliza Matengu, Manal El Feitury ve Katrina Durden rol alacak.

Red Sonja filmi, 1985 yılındaki Brigitte Nielsen ve Arnold Schwarzenegger‘ın başrolde olduğu yapımdan sonraki ilk canlı aksiyon uyarlama olma özelliğini taşıyor.

Red Sonja karakteri, 1973 yılında Marvel‘ın Conan the Barbarian çizgi serisi için Roy Thomas ve Barry Windsor-Smith tarafından yaratıldı. Orijinal Conan yazarı Robert E. Howard‘ın bir karakterinden esinlenen Red Sonja, kendi çizgi roman serisine 1975 yılında kavuştu ve 2005 yılına kadar Marvel‘ın bünyesinde olan karakter Dynamite Comics tarafından çıkarılan baskılarla günümüze kadar geldi.

Savaşçı becerileri ve kendine özgü kıyafeti ile tanınan Red Sonja‘nın film uyarlamasındaki macerası hakkında bir ipucu gelmese de; güzel savaşçının, genellikle ailesinin öldürülmesinin intikamını alma ve kendi krallığını kötülükten kurtarma arayışı içinde olduğunu biliyoruz. Filmin ne zaman karşımıza çıkacağı da henüz açıklanmadı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.