AYBABTUSinema Haberleri

Keanu Reeves, Matrix 4’ün Senaryosunu Beğenmiş

Wachowski Kızkardeşler’in yıllar sonra kollarını sıvamasıyla birlikte gerçekleşecek olan Matrix devam filminin senaryosu tamamlanmış. Hatta ilk taslak Reeves’e gönderilmiş bile.

Matrix’in devam filminin nasıl olacağına dair hiçbir fikrim yok. Fakat içimden bir ses kötü olacağını söylüyor. Wachowski Kızkardeşler’in son 10 yıllık çalışmalarına bir göz attığınızda çok da iyi işler çıkarmadıklarını görebilirsiniz.

Bir de üzerine serinin ikinci ve üçüncü filmlerinin, ana temadan uzak sadece aksiyon üzerine kurulu olduğu düşünüldüğünde, pek de umut kalmıyor.

Yine de Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’un seriye geri dönecek olmaları insanı heyecanlandırıyor. Hele bir de son zamanda Reeves’in yer aldığı önemli yapımları düşündüğünüzde, yeni film sinemada istediği izleyici kitlesini de toplayacaktır.

Entertainment Weekly’e konuşan Keanu Reeves, verdiği röportajda yeni Matrix filmi hakkındaki düşüncelerini de paylaştı. Reeves, yeni filmin taslağını okuduğunu söyledi ve ekledi “Çok tutkulu. Aynı olması gerektiği” gibi yine kendine has kısa ve öz açıklamasıyla düşüncelerini aktarmış oldu.

Bakalım Matrix 4, ilk filmde ortaya koyduğu o müthiş mitolojiyi, felsefi altyapıyı ve cyberpunk temasını kullanabilecek mi? Filmin çekimlerine 2020 yılında başlanacakmış. Vizyon tarihinin ise 2022 olacağı belirtiliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.