Dizi Haberleri

WandaVision’ın Dizi Müziği Frozen Söz Yazarlarından

Sempatik çiftimiz Wanda ve Vision‘ın artık bir şarkısı var. Marvel Entertainment, yeni paylaştığı New Era adlı kısa fragmanla WandaVision dizisinin müziğini yayınladı.

Elizabeth Olsen ve Paul Bettany‘nin Wanda Maximoff ve Vision‘ı canlandırdığı WandaVision, orijinal dizi müziğini, Frozen‘ın Oscar ödüllü söz yazarları Kristen Anderson-Lopez ve Robert Lopez yazdı.

WandaVision‘ın havalı, ilginç ve türünün tek örneği bir proje olduğunu belirten Robert Lopez, “Üniversite günlerimden eski bir arkadaşım olan yönetmen Matt Shakman projeyi bize sunduğunda, üzerine fazla düşünmedik. Hikayenin derin rahatsızlık duygusuyla karışık Amerikan sitcomlarının parlak hissini sevdik ve bu tonu oluşturmaya çalışmak gerçekten çekici bir meydan okumaydı.” dedi.

Kristen Anderson-Lopez ise WandaVision dizi müziğiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Bütün gün kanallardaki dizileri izlediğimiz 80’lerde büyüdüm. I Love Lucy, Brady Bunch ve Family Ties‘tan izlediğim bölümler, bugün olduğum kişiyi şekillendirdi. Yani bu proje bir hayalin gerçekleşmesiydi.”

1950’lerden 2000’lerin başına kadar birçok yapım için benzersiz müzikler yapan ikilinin WandaVision şarkısını aşağıdaki tanıtımdan dinleyebilirsiniz.

YouTube player

Marvel Stüdyoları‘nın disney+ için geliştirdiği ilk dizi olma özelliğini taşıyan WandaVision, 15 Ocak‘ta başlayacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.