Dizi Haberleri

Bryce Dallas Howard, Star Wars: Skeleton Crew Dizisinin Bir Bölümünü Çekmiş

Mandalorian ve Book of Boba Fett dizilerinde yönetmenlik yapan Bryce Dallas Howard, yeni Star Wars dizisi Skeleton Crew için de bir bölüme yönetmenlik yapmış.

Bu yılın sonlarına doğru Disney+ üzerinden yayınlanacak olan Skeleton Crew, kendini bu aralar biraz unutturmuş olabilir. The Acolyte dizisine gelen negatif yorumların ardından, Star Wars markasının birçok hayranı gözlerini Andor’un ikinci sezonuna çevirmişti. Fakat o gelene kadar arada bir başka Star Wars dizisi daha var.

Yapım süreci oldukça uzun süren Skeleton Crew, bir aralar iptal mi edilecek diye bizi düşündürmüştü. Çok iddialı bir kadrosu olmamasına karşın, Jude Law isminin öne çıkmasıyla birlikte Skeleton Crew’a olan merak daha da artmıştı. Dizinin olağan Star Wars yapımlarından oldukça farklı olacağı, dört kafadar arkadaşın Star Wars Galaksisi’nde çıkacağı The Goonies (1985) benzeri bir dizi olacağı duyurulmuştu.

İlgili Makaleler

Dizinin arkasında Spider-Man Homecoming ve No Way Home filmlerinde de yer alan Christopher Ford ve John Watts olunca, beklenti de yükselmişti. Ancak dediğim gibi diziden uzun süredir ses seda çıkmıyordu. Sadece çekimlerinin tamamlandığı haberi gelmişti.

Collider ile röportaj yapan Bryce Dallas Howard, yeni Star Wars yapımları hakkında konuşurken Skeleton Crew’a da yer verdi. Howard, projede yer aldığını ve bir bölümün yönetmenliğini yaptığını bu röportaj sırasında onayladı. Sözlerinde, Watts ve Ford ile aynı kolejde okuduklarına da yer veren Howard, Skeleton Crew’ün hareketli tonundan heyecan duyduğunu dile getirdi.

Açık konuşmak gerekirse, Skeleton Crew’a karşın hiçbir beklentim yok. Kathleen Kennedy’nin doğrudan dahil olduğu projenin üstlenici yapımcılığını John Favreau ve Dave Filoni yapsa da, son dönemde Disney’in Star Wars markasına olan bakış açısından hiç de hoşnut değilim. Özellikle Mando’nun son sezonu ve Acolyte faciasını göz önünde bulundurduğumda, markaya karşı beklentim bir hayli düştü. Şu an için varsa yoksa Andor’un ikinci sezonunu bekliyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.