Dizi Haberleri

Jon Snow’a Ne Olduğu Belli Oldu

jon-snow-banner

Game Of Thrones dizisinin yeni sezonunun ve bölümlerinin yayınlanmasına sadece birkaç ay kaldı. Geçen seneden bu yana da en çok tartışılan şey Jon Snow’a ne olduğuydu.

Dizinin büyük ilgiyle takip edilen ve çok konuşulan Jon Snow karakterine hayat veren İngiliz oyuncu Kit Harington‘dan, Snow hayranlarını üzecek bir açıklama geldi. [SPOILER İÇERİR]

Harrington, “İnsanlar benim ölmemi istemiyor ama Jon Snow öldü. Herkesin buna alışması lazım,” dedi.

Dünya çapında büyük ilgiyle izlenilen Game Of Thrones dizisinin büyük beğeniyle takip edilen karakterlerinden Jon Snow’un ölüp ölmediğine ilişkin tartışmalar uzun süredir sosyal medyanın gündemindeydi. Biz de bu konuyla ilgili birkaç makale yayınladık. (Jon Snow’un Geleceği ile İlgili Teori ve Ak GezenlerGame of Thrones’ta Ölümün Bir Son Olmadığı Üzerine Teoriler vb. Diğer yazılara buradan ulaşabilirsiniz.)

jon-snow

Digital Spy’a konuşan İngiliz oyuncu, “İnsanlar benim ölmemi istemiyor ama Jon Snow öldü. Herkesin buna alışması lazım,” dese de biz Eylül ayında kendisini çekimlerde görmüştük. Bu belki de bir flashback çekimi olabilir, bilemiyoruz ama elimize geçen Game of Thrones 6. sezon senaryosu da Jon Snow’un ölmediğini bize gösteriyor.

Diziden ayrıldıktan sonra yeni projelerde yer almaya başlayan Harington, çekimlerden arda kalan zamanında bol bol dinlendiğini söyledi.

Açıkçası Kit ne kadar “Ben öldüm,” diye söylense de biz ölmediğine inanıyoruz. Yine de kesin cevabı 24 Nisan’dan sonra yeni sezon başladığında alacağız sanırım.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. spoiler ın dik alası : jonsnow ölecek ki , j. targaryen olarak yeniden doğsun . ölecek ki , night watch a ettiği yemin de son bulsun …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.