Dizi Haberleri

Ian McShane, Game of Thrones’ta Ölü Bir Karakterin Geri Döneceğini Açıkladı!

game-of-thrones-banner

Ünlü aktör Ian McShane, bir süre önce Game of Thrones ekibine katılmıştı ve dizinin 6. sezonunda önemli bir karakteri canlandıracak.

Gizem hâlâ sürse de -biz Septon Meribald’ı canlandıracağını düşünüyoruz- Ian McShane bize içeriden haberler taşıyor.

McShane’in yaptığı açıklamaya göre daha önce öldüğünü bildiğimiz bir karakter bu sezonda geri dönecek. [Buradan sonrası SPOILER içerir]

ian-mcshane

BBC Breakfast’a konuşan Ian McShane şunları söyledi: “Oynadığım karakter bir savaşçı fakat sonradan barışçı biri oluyor. Bir ekibim var ve bu ekip tamamen barışçıl bir ekip. Ekibimle birlikte çok sevilen ve herkesin öldü diye düşündüğü bir karakteri geri döndürüyüroz.”

Kafamızda isimler oluşuyor bile!

Aklımıza birkaç isim gelmeye başlıyor. Bu isimler Jon Snow, The Hound, Catelyn Stark ve Stannis Baratheon.

Jon Snow

jon-snow

Hem kendisi hem dizi ekibi “Jon Snow öldüüüü,” diye bağırmaktan helak oldular ancak bizim gibi teori delisi hayranlar buna inanmak istemiyor tabii ki. Öldü diye düşündüğümüz Jon Snow’u Kara Kale’de yakamazlar çünkü onu bir hain olarak görüyorlar, üstelik Jon Snow kendi dostları tarafından öldürülüyor. Muhtemelen cesedini kalenin dışına atarlar. Yakarlarsa ölüm haberi etraftan da anlaşılır. Yakmak bir ritüel, Jon Snow’un bunu hakettiğini düşünmeyeceklerdir de. Bu nedenle Kale’den dışarıya atılan cesedi bulabilirler.

The Hound

sandor-clegane-hound

Asıl ismi Sandor Clegane olan ancak hepimizin The Hound, yani Tazı olarak tanıdığı karakter de geri dönebilir. Brienne ile dövüşen ve Arya tarafından yaralı halde ölüme terkedilen The Hound’un öldüğünü görmedik. O dövüşten sonra ekranda da görmedik. Bu nedenle öldüğünü sandığımız karakter The Hound da olabilir.

Catelyn Stark

lady-stoneheart

Red Wedding’de ölen Catelyn Stark da geri dönecek karakterlerden birisi olabilir. “Üstünden kaç sezon geçti” diye düşünenler için Catelyn’in kitapta da aslında Lady Stoneheart olarak geri döndüğünü söyleyelim. Catelyn’in cesedi Red Wedding’den sonra kalenin dışarısına çıkarılyor ve nehir kenarına atılıyor. Orada da Beric Dondarrion’un ekibi olan Brotherhood Without Banners adamları tarafından bulunuyor. Beric, iyileştirme yeteneği sayesinde Catelyn’e hayatını geri veriyor. Ölümden kalkan Catelyn artık yarı ölü gibi bir halde ortalarda dolaşmaya başlıyor ve kendisine Lady Stoneheart diyor. Ailesinin intikamını almak için çabalıyor. Dizide görmemiz gerekiyordu şimdiye kadar ama hâlâ görmedik. Bu sezonda görelim artık.

Stannis Baratheon

Stannis-Baratheon

Robert’ın intikamını alıp Demir Taht’a geçmeye çalışan hırslı Stannis Baratheon, Boltonlar ile yaptığı savaşı kaybetmişti ve bir ağacın dibinde yaralı şekilde duruyordu. Sonrasında Brienne gelip ona doğru kılıcını savurdu ve sonrasında Stannis’i de görmedik. Öldüğünü de görmedik ancak çekimler bize bunu düşündürdü. (Ben hiç inanmadım öldüğüne) Bu nedenle belki de Ian McShane’in ekibi ormanda Stannis’i de bulabilirler.

Game of Thrones yaklaşırken teoriler de artmaya başladı. Eğer teori seviyorsanız elimize geçen Game of Thrones 6. sezon senaryosunu bir okuyun! Son fragman da burada! Yoksa McShane, fragmanda da görünen Ned Stark’tan mı bahsediyor…

Game of Thrones 6. Sezonunun Senaryosu Elimize Geçti

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.