Haberler

Yeni Dungeons and Dragons Macerası Baldur’s Gate: Descent Into Avernus İle Cehenneme Gidiyoruz

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Dungeons and Dragons etkinliği D&D Live 2019: The Descent‘ten gelen en önemli haberlerden birisi de Baldur’s Gate: Descent Into Avernus oldu.

D&D Live 2019: The Descent etkinliğini sırasında duyurulan Descent Into Avernus macerası ile Sword Coast’un bu ünlü şehrine dönüş yapacağız.

17 Eylül 2019’da çıkacağı belirtilen bu macera sayesinde oldukça uzun ve heyecanlı bir hikaye bizleri bekliyor. Oyuncuları 1. seviyeden başlatacak Baldur’s Gate: Descent Into Avernus macerasında 13. seviyeye kadar ilerlemek mümkün olacak. Ayrıca Avernus’a yani cehennemin 1. katına yapılacak bir iniş ile de macera taçlanmış olacak.

Macera hakkında bir diğer önemli konu da ünlü oyuncu Joe Manganiello‘nun D&D karakteri olan Arkhan the Cruel’in de hikayede önemli bir yerinin olacak olması. Manganiello’nun aynı zamanda hikayeye katkıda bulunduğu da biliniyor.

Bu ilginç maceranın bir diğer havalı özelliği de D&D’ye getireceği yeni makineler. Yapılan açıklamada Avernus’a inildikçe karşımıza cehennemin savaş makinelerinin ve çatışmalarda kullanılabilecek araçların çıkacağı belirtiliyor.

Oldukça heyecanlı olacağa benzeyen bu macera modülünü şimdiden Amazon üstünden sipariş verebilirsiniz. 17 Eylül‘de çıkacak maceranın fiyatının da şu an için yaklaşık 39 dolar olduğunu belirtelim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.