Sinema Haberleri

Yeni Wolverine Filminin Adı “Logan” Olacak

wolverine-hugh-jackman-banner

Geçtiğimiz gün Wolverine karakterini canlandıran Hugh Jackman, Twitter hesabından sosyal medyaya bomba gibi düşen bir resim paylaştı!

Adının Logan olacağını bize söyleyen resim, yeni Wolverine filminin tanıtım afişi niteliğinde!

Sizlere yaptığımız daha önceki haberimizde, X-Men: Apocalypse filminin ek sahnesinde, yeni Wolverine filmine işaret eden noktaları paylaşmış ve birlikte incelemiştik. Yeni filme çok önemli bir yan karakterin geleceğinden bahsetmiş ve sonrasında çıkan dedikodular da bu teorilerimizi güçlendirmişti.

Hugh Jackman’ın yayınladığı resimde de göreceğiniz üzere küçük bir çocuk eli -kız ya da erkek kestiremiyoruz- Wolverine’nin pençeleri çıkmış elini tutmakta. Eh, X-Men Apocalypse filmi ek sahnesi, dedikodular ve senaristlerin yaptıkları açıklamalar doğrultusunda bu elin Wolverine’nin dişi klonu olan X-23’e ait olduğu artık netlik kazanmışa benziyor!

logan-wolverine

X-23, Wolverine’e adamantiyum iskeletini veren Weapon X projesinin tekrar hayata geçirilmesi ve ikinci bir Wolverine yaratabilmek amacıyla Wolverine’nin klonlanması sonucu oluşturulmuştur. Wolverine’nin Y genini klonlayamadıkları için iki tane X geni klonlamış ve ortaya dişi bir Wolverine çıkmıştır. Ellerinde ikişer, ayaklarında da birer pençesi olan bu vahşi kızımız başlarda kötü yollara düşse de sonradan yolunu bulmuş ve X-Men ekibine katılmıştır. Filmde neler olacak hep birlikte göreceğiz.

x-23

Filmin konusu ile ilgili de bazı söylentiler ve senaryo sızıntıları teorileri var. Söylenenlere göre film Old Man Logan’dan (İhtiyar Logan) uyarlanacak ve filmin hikayesi 2024 yılında geçecek. Diğer filmlere göre daha karanlık bir film olacak.

Logan’ın artık eskisi kadar güçlü değil; hatta zaman zaman yeteneklerini kullanamıyor bile. Bir yandan hastalıklarla boğuşuyor, bununla birlikte eski alkol sevgisinden de vazgeçmiyor. Hatta iyice alkolik olmuş durumda. Bu dönemde mutantlar da kontrol altındadır ve eski günlerdeki kadar yeni mutantlar doğmamaktadır. Transigen adlı hükümete bağlı bir kuruluş ise genç mutantları alıp onları çok güçlü ölüm makinelerine dönüştürür. O mutantlardan biri de Logan’ın elini tuttuğu kızdır. Söylentilere göre ise Logan’ın elini tutan kız X-23 değildir. Bu sırada Profesör Xavier’ın güçleri ise dengesizleşmiştir, zaman zaman unutkanlık da yaşamaktadır. Profesörün bakımını Logan üstlenmiştir.

hugh-jackman-patrick-stewart-logan-wolverine-xavier

Kadrosuna çılgın bilim adamı rolünde Richard E Grant‘i katan yapımın kadrosuna eklenen bir diğer isim isim ise ER’dan tanıdığımız Eriq La Salle. 2000 yılında vizyona giren ilk X-Men filminden bu yana hayat verdiği karaktere veda edeceğini açıklayarak sevenlerini üzen Jackman’ın son kez rolünü üstleneceği yapımda Salle’ın ne rolde boy göstereceği şu an için gizemini koruyor.

Yönetmen koltuğuna James Mangold‘un oturacağı üçüncü filmin kadrosunda Profesör X rolünde Patrick Stewart yer alıyor. Film 3 Mart 2017 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.