Sinema Haberleri

Yeni Star Wars Filmine Yeni Yönetmen

star-wars-banner

Star Wars filmleri ile ilgili açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Lucasfilm ve Disney, Aralık 2016’da vizyona girecek olan yeni Star Wars filmi için yönetmenini buldu.

Bağımsız bir Star Wars filminin olacağı açıklanırken filmin ne olduğu açıklanmadı ancak filmi kimin yöneteceği belli oldu.

Beyazperde ile 2010 yılında çektiği Monsters filmi ile tanışan, son zamanlarda ise yeni Godzilla filminin yönetmeni olarak sesini duyuran Gareth Edwards, yeni Star Wars filminin yönetmeni olacak.

boba-fettGareth Edwards, “Star Wars filmini ilk izlediğim andan itibaren hayatım boyunca yapmak istediğim tek bir şey vardı; Asiler’e katılmak. Lucasfilm tarafından bu göreve seçilmek, beni daha fazla heyecanlandıramaz ve gururlandıramazdı,” açıklamasını yaptı.

Ayrıca, 2010 yılında vizyona giren ve başrolünde Denzel Washington’ın oynadığı filmin senaristi Gary Whitta, yeni filmin de senaristi olacak. Gary Whitta, Telltale Games’in çıkardığı The Walking Dead oyununda da yazar olarak çalışmıştı.

Söylediğimiz gibi, filmin ne olduğu ile ilgili açıklama yapılmadı ancak biz, sizlere Star Wars projelerinden bahsetmiştik. Bu listeye bakarsak yeni filmin Boba Fett filmi olacağını söyleyebiliriz.

Önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama yapılır, biz de bu listenin de doğru olup olmadığını anlamış oluruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.