Sinema Haberleri

Star Wars: Episode VIII’in İsmi Sızdırıldı

star-wars-force-awakens-banner

Yeni çıkan söylentilere göre Disney’in, Star Wars: The Force Awakens’in devamı olacak Star Wars: Episode VIII filminin isim haklarını koruma altına aldı.

Bu hafta içerisinde uzun zamandır beklediğimiz Rogue One: A Star Wars Story sonunda vizyona girecek. Episode III ve Episode IV arasında geçecek bu aksiyon dolu film şimdilik bir kenarda dursun çünkü söylentilere göre Episode VIII’in ismi sızdırıldı.

AVS forumunda çıkan söylentiye göre Disney, Avrupa Fikri Mülkiyet Hakları Ofisi’ne yeni markası için başvuruda bulundu. Bu söylentiye göre yeni Star Wars filminin ismi Star Wars: The Forces of Destiny olacak.

star-wars-rey-millennium-falcon

İlk başta kulağı çok tırmalayan bir isim olsa da ilk filmin The Force Awakens olduğu düşünüldüğünde gelecek filmin isminin çok da saçma olmadığını çıkartabiliriz. Sonuçta Episode VII ile birlikte Rey’in içindeki Güç açığa çıkmıştı. Yeni filmde Luke Skywalker’dan, Jedi öğretileri ve Güç hakkında eğitim alacağı yönünde bir çıkarım yaparsak The Forces of Destiny ismi oldukça makul gözüküyor.

Disney, bu isim altında 2.000 kelimeden fazla oluşan bir listeyi koruma altına aldı. Oyuncaklar, kıyafetler, replikalar ve Star Wars denildiğinde akla hayale gelebilecek her şeyin Disney markası altından koruma altına alındığı belirtiliyor.

star-wars-force-awakens

Birçoklarına göre ise The Forces of Destiny, yeni bir bilgisayar oyunu ya da çizgi film serisi olabilir. Yine bir kısım söylentiye göre de film için düşünülen iki farklı isim daha var. Bunlar Tale Of The Jedi Temple ve The Order Of The Dark Side olarak öne çıkıyor.

Eğer başlıklardan yola çıkarak yorumlarsak, Episode VIII’in isminin Tale Of The Jedi Temple olması durumunda Luke ve Rey’in fazlasıyla ekran zamanı olacağı bir film görebiliriz. Öte yandan The Order Of The Dark Side ise adeta Empire Strikes Back filmine bir gönderme niteliğinde. Yenilen New Order birlikleri yeniden yapılanmaya gitmiş olabilir ve biz de bunun hikayesini izlerken ters köşeye yatmış olabiliriz.

Daha filmin vizyona girmesine bir yıldan fazla bir süre varken, Star Wars hakkında çıkacak söylentiler asla dinmeyecek gibi duruyor. Filmin 15 Aralık 2017’de vizyona girmesi bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.