Sinema Haberleri

Senaryo Yazımı Devam Eden District 10, Amerikan Tarihinden Bir Konuyu Ele Alacak

Yönetmen Neill Blomkamp, District 9‘ın devam filmi hakkında açıklamalarda bulundu. District 10 filminin senaryosu üzerinde çalışmaya devam ettiği belirten Blomkamp, konusuyla ilgili de bir ipucu verdi.

Neill Blomkamp‘in bilimkurgu filmi District 9, 2009 yılında izleyici karşısına çıkmıştı. Yıllardır devam filmi hakkında tek tük açıklama yapan yönetmen Blomkamp, şubat ayında senaryo üzerinde çalıştığını duyurdu. Blomkamp, devam yapımı District 10‘i Sharlto Copley ve Terri Tatchell ile birlikte yazdığını söyledi ki, Tatchell ile District 9 ve Chappel filmlerinde de birlikte çalışmıştı.

Son olarak IGN’e konuşan Neill Blomkamp, “Senaryo yazılmaya devam ediyor. İyi görünüyor. Neden devam filmi yapmam gerektiğini anlamam on yılımı aldı,” dedi. Blomkamp, District 10‘in Amerikan tarihinden bir olayı konu alacağını da sözlerine ekledi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Birkaç defa daha geliştirileceğini okumuştum, umarım Constantine 2 gibi her zaman bir efsane olarak kalmaz ve devam filmi gelir. Zira ilk filmin olaya baktığı bakış açısı ve renk paleti ile yarattığı atmosfer çok iyiydi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.