Sinema Haberleri

Freaks and Geeks Tayfası, Dungeons and Dragons Film Tanıtımı İçin Tekrar Bir Araya Geldi

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves filminin tanıtımı için Freaks and Geeks dizisinin oyuncuları 23 yıl sonra bir araya geldi.

Ülkemizde henüz vizyona giremeyen Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves için yapılan tanıtımlara bir yenisi daha eklendi. Filmden kısa görüntüler, tanıtım posterleri, oyuncularla yapılan röportajlar derken geçtiğimiz ay filmle alakalı içeriğe bir hayli doymuştuk. Hatta şahsıma konuşmak gerekirse film çıkana kadar filmle alakalı başka bir şey izlemeyeceğim, demiştim.

Ancak bu fikrim 1999-2000 yılları arasında iki sezon süren ve sonrasında iptal edilen Freaks and Geeks dizisinin başrol oyuncularının buluşunca değişti. Yaklaşık bir dakikalık tanıtım videosunda, John Frances Daley, Martin Starr ve Samm Levine görülüyor. Sanki dizi hiç bitmemiş gibi karakterleriyle D&D oynamaya devam ediyorlar. Dizideki tam kadro olarak masada yer almıyorlar ama en azından bu üçlüyü bir arada görmek güzel.

John Frances Daley, Jonathan Goldstein ile birlikte Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves filmini hayata geçiren ikiliydi. Eh, Daley de zamanında Freaks and Geeks gibi kült bir yapımda yer alıp D&D oynayan bir Geek’i canlandırdığı için ekibini toplayıp böyle güzel bir video ortaya çıkarmışlar

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves, 7 Nisan 2023 tarihinde ülkemizde gösterime giriş yapacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.