Sinema Haberleri

SEGA Klasiği Shinobi Film Oluyor

Yaşlıların gözleri de yaşlı, SEGA’nın efsanelerinden Shinobi, film olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor!

Universal Studios, SEGA klasiği Shinobi’yi filme uyarlıyor ve yönetmen koltuğunda Extraction ile aksiyonu bildiğini kanıtlayan Sam Hargrave oturacak. Orijinal Shinobi’yi bilen bilir; çocukları kaçıran suç örgütü Zeed’in peşine düşen ninja Musashi’yi kontrol ediyorduk. Kollar arkada sabit seri koşan ninja figürü ile ilk kez bu oyunda tanışmış ve hayran kalmıştım. Ah o güzel eski günler!

Shinobi

Shinobi dönemine göre oldukça yenilikçi bir oyundu. Gizlilik temasını da sıkı bir şekilde kullanan oyun, dövüş dinamikleriyle de göz dolduruyordu. Musashi keskin kılıcı kadar fırlattığı shurikenleriyle de ölüm saçıyor ve özel teknikleri sayesinde aksiyona renk katıyordu. 2 boyutlu aksiyonun krallarını saydırdıklarında boşuna bu oyunun adı geçmiyor a dostlar. Dönemin oyunlarında normal karşılanan bir durum olan yüksek zorluk seviyesi Shinobi’de de vardı, her bölüm kan getiriyordu adeta ama o zamanlar bu her oyuncu için normal bir durumdu.

Neyse, konuya dönelim. Filmin senaristi Sunny ve Move On filmlerine imza atmış olan Ken Kobayashi. Yetkin bir isim olan Kobayashi’den sıkı ve karanlık bir senaryo gelecek gibi! Yönetmen Sam Hargrave ise bir diğer başka heyecanlandıran isim. İçeriğin doyuruculuğu tartışılsa da iki Extraction filminde de aksiyonun dozu inanılmazdı ve doğru bir ekip ile birlikte Hargrave’in Shinobi’de de benzer bir işe atabileceğini düşünüyoruz.

Kaynak: Deadline

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.