Sinema Haberleri

Pacific Rim 2 Filmine Yönetmen Olarak Fantastik Bir İsim Katıldı

pacific-rim-banner

Pacific Rim 2 kendini bir haberle tekrar hatırlattı.

Deadline’ın haberine göre Legendary Pictures, yönetmenlik için Steven S. DeKnight ile anlaşmış ve Pacific Rim 2’nin yapımcılığını da birinci filmin yönetmeni olan Guillermo del Toro yapacak.

DeKnight’ın işleri arasında Spartacus yer alıyor ama en yakın zamandaki işlerinin arasında en önemlisi Daredevil’ın baş senaryo yazarı ve yöneticisi olması. Bu iş için düşünülmesindeki en büyük etken bu olmalı.

Deadline’dan gelen bir diğer habere göre şu anki senaryo, Doctor Strange ve Prometheus’un uyarlamalarını yapan ve Passengers, Mummy yeniden yapımlarının da senaryosunu yazan Jon Spaihts tarafından yazılmış. İlk filmin senaryosunu ise Travis Beacham yazmıştı.

pacific-rim-2

Pacific Rim 2 daha önce 2017 de yayınlanacağı duyurulmuştu ama ertelendi. Universal Pictures geçen yıl yeni bütçe ve senaryoyu düşünüyordu ve şimdi DeKnight’la anlaştılar. Bu durumdan memnun görünüyorlar ve kesinlikle mutlu olan biri varsa o da Twitter da söylediklerine bakılırsa Guillermo del Toro. Söylediklerine buradan göz atabilirsiniz.

Resmi bir çıkış tarihi olmamakla beraber en iyi tahminlerimiz 2018 yönünde. Gelen yeni haberleri sizinle paylaşacağız o zamana kadar Kaiju ve Mechlerin savaşının üstünden geçelim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.