Sinema Haberleri

Nicole Kidman’ın Korku Klasiği The Others Yeniden Çekiliyor

Sinemanın modern korku klasiklerinden 2001 yapımı “The Others” (Diğerleri) bir kez daha beyazperde yolunda.

Deadline, Nicole Kidman‘ın başrolde yer aldığı “The Others”ın haklarını satın alan Sentient Entertainment‘ın hikayeyi yeniden izleyici karşısına çıkarmak istediğini yazdı.

Sentient Entertainment‘tan Renee Tab ve Christopher Tuufin ile Aliwen Entertainment‘tan Lucas Aksoskin ve Enrique Cerezo‘nun yapımcılığa getirildiği filmin yürütücü yapımcılığını ise FlimSharks‘tan Guido Rud ile Miller Way‘den Michael ve Jeeny Miller üstleniyor.

Alejandro Amenabar‘ın yazıp yönettiği 2001 yapımı The Others‘ta; İkinci Dünya Savaşı‘nın yaralarının sarılmaya çalışıldığı 1945 yılında Jersey‘de hayatını devam ettirmekte olan Grace Stewart (Nicole Kidman) savaşta eşini kaybetmiştir. Çocuklarının güneşe karşı alerjisi olduğundan oldukça karanlık bir evde yaşamaktadırlar. Grace, yardım almak üzere malikanelerine gelen insanlara yardım edip onlara iş vermektedir. Grace‘in kızı olan Anne‘in Victor adlı hayali bir arkadaşı vardır. Bir gün oluşan sis yüzünden evin dünyanın geriye kalanıyla olan irtibatı tamamen kesilir. Grace ve çocukları, bir türlü güvenemedikleri çalışanlarıyla beraber yalnız kalırlar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.