Oyun Haberleri

The Witcher Remake Oyununda Modası Geçmiş Unsurlar Kaldırılacak

Popüler oyun serisi The Witcher, geliştirici CD Projekt Red tarafından The Witcher Remake adıyla yeniden yapılıyor. CD Projekt Red CEO’su Jakub Rokosz‘a göre, The Witcher’ın yenilenmiş versiyonunda zamanla eskimiş veya “sadece kötü” hale gelmiş unsurların kaldırılması planlanıyor. Yapılan açıklamalara göre, bu yeniden yapım, oyunun temel yapısını korurken modası geçmiş yerler oyundan çıkarılacak veya iyileştirilmesi gereken bölümler elden geçirilecek.

Yeniden Yapımın Temel Hedefi

Rokosz, Edge’e verdiği röportajda, “Her şeyden önce, hangi bölümlerin kötü, modası geçmiş ve yeniden yapılması gerektiğine dair dürüst ve gerçekçi bir analize ihtiyacımız var.” dedi. Bu yaklaşım, oyunun özündeki güçlü noktaları koruyarak, sadece iyileştirme potansiyeli taşıyan alanlara odaklanmayı amaçlıyor.

Değişikliklerin Odak Noktaları

Yeniden yapım sürecinde yapılan değişiklikler, oyunun temel direklerini vurgulamayı hedefleyecek. “Harika olan, korunması gereken veya yeniden yapım için atılamayacak doğrudan temel yapılar olan bölümleri vurgularken” yapılan değişiklikler, oyuncuların daha önce deneyimledikleri unsurları modern standartlara uygun hale getirmeyi amaçlıyor.

Hayran Tahminleri

Bu gelişme üzerine bazı hayranlar, hangi unsurların değişeceği konusunda spekülasyonlara başladı. Eski savaş ve geçiş sistemlerinin değiştirileceği düşünülüyor. Ayrıca oyunun tutkunları, oyunun içinde yer alan “Romantik Kartlar”ın, yeniden yapım sürecinde yer almayacağına inanıyor.

CD Projekt Red’in Diğer Projeleri

The Witcher serisinin yeniden yapımı, CD Projekt Red’in üzerinde çalıştığı büyük projelerden sadece biri. Stüdyo, The Witcher 4’ün geliştirilmesinin yanı sıra Cyberpunk 2077’nin devamı ve henüz planlama aşamasında olan yeni bir IP olan Project Hadar üzerinde de çalışıyor. Bu projeler, CD Projekt Red’in oyun dünyasındaki geleceği hakkında ipuçları sunuyor.

The Witcher Remake çıkana kadar orijinal oyunu oynamak isteyenleri buraya alabiliriz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.