Oyun Haberleri

The Witcher 1 Remake Yolda

Çıkış tarihi netleşmeyen The Witcher Remake, Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor.

CD Projekt Red bir süredir farklı ülkelere ofisler açıp yeni stüdyolarla iş birlikleri yaparak büyümeye odaklanmış durumda. Cyberpunk 2077‘nin toparlanma süreci, yeni DLC hazırlıkları ve yeni Witcher serisinin yapım sürecinin yanında perde arkasında yeni işler peşinde koştuğunu, büyüme hamlelerini de bu nedenle yaptığını saklamıyordu yetkililer. Dün sürpriz bir duyuru ile “Canis Majoris” koduyla geliştirdikleri yapımın ne olduğu açıklandı: The Witcher 1 Remake geliyor!

CDPR’ın çıraklık eseri olan ilk Witcher keyifli hikayesi ve zamanına göre fazlasıyla kaliteli olan hikayesine karşın sorunlu oynanışı ve buglarıyla aklımızda kalmıştı. Geliştiriciler içinse çok özel bir oyun, ilk oyunları, ilk deneyimleri sonuçta. Oyuncular içinse iyisiyle kötüsüyle bir efsanenin başlangıcı.

Polonyalı firma Fool’s Theory ile birlikte geliştirilen remake Unreal Engine 5’in gücünü kullanacak. Witcher serisinde çalışan geliştiricilerin de destek vereceği remake’in çıkış tarihiyse belli değil. Yetkililer açıklamada “Güzel bir iş ortaya koymak istiyoruz, sabırlı olun!” demiş.

Bir süre yeni haberler verilmeyecekmiş oyundan, geç olsun güç olmasın deyip bekleyeceğiz gibi duruyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.