Sinema Haberleri

Madame Web Filminin Setinden Yine Görsel Sızdı

Madame Web filminin setinden sızan ilk görseller biraz yanıltıcıydı. Şimdi sızan kareler de yanıltıcı olmalı. Zira bizim kafamızda iki tane soru işareti var: 1) Spider-Man mi o? 2) Neden Erdil Yaşaroğlu‘na benziyor?

Şimdi Spider-Man’in Madame Web filminde yer alması çok doğal. Zaten Madame Web, Spider-Man’ler için çoklu evrenlerin kapısını açan karakter. Fakat Sony’nin filmine Spider-Man’i dahil etmesi biraz beklenmedik bir durum. Bu yüzden gördüğümüz karakterin başka biri olması çok olası. Zaten her ağlı kostüm giyeni de Spider-Man sanmak yanlış olur.

Gördüğümüz sadece çizgi romanlarda yer alan ve pek aşina olmadığımız bir karakter olabilir. Pekala yepyeni bir karakter de yazmış olabilirler. Çoklu evren söz konusuysa her şey muhtemel. Kostüm size tanıdık geliyorsa fikirlerinizi bizimle paylaşın!

Erdil Yaşaroğlu ne alaka?” derseniz setten sızan diğer fotoğrafa bakmanız gerekecek. “Tamam benziyor da, Erdil Yaşaroğlu ne alaka?” diye sorgulamaya devam edebilirsiniz. O zaman da size aslen bir karikatürist olsa da Yaşaroğlu’nun George Miller‘ın filmiyle aktörlük kariyerine başladığını hatırlatayım. Mad Max’in yönetmeni George Miller’ın Three Thousand Years of Longing filminde Tilda Swinton ile sahne paylaşmış biri neden Madame Web’de Spider-karakter olamasın ki?

Tamam, pek olası değil. Kabul ediyorum. Ama zaman yine size soracağım: Kim bu? Oyuncu kadrosunda bu fiziksel özellikleri taşıyan iki isim var: 1) Adam Scott. Ama o Ben Amca’yı oynuyor. Ben Parker da kostümlü kahraman olmamıştır diye tahmin ediyorum. Ayrıca filmde Ben Amca varsa Spider-Man de olmalı, öyle değil mi? Birinci soruya geri döndük… 2) Tahar Rahim. Onun da kimi canlandırdığı henüz belli değil.

Şimdi kabul edin lütfen, fotoğraftaki aktör önerdiğim üç isimden en çok Erdil Yaşaroğlu’na benziyor.

Ne yazık ki setten sızan görsellerin kalitesi düşük. Bu yüzden daha net bir görsel elimizde yok. Zaten haberimiz de bu kadar. Bu görseller dışında Madame Web filmine dair bir gelişme aktaramıyoruz.

Filme dair daha fazla şey öğrenmek isterseniz bildiklerimizi özetlediğimiz eski haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.