Sinema Haberleri

Madame Web, Sony’nin Doctor Strange’i Olacak

Madame Web filmi Sydney Sweeney’i de oyuncu kadrosuna kattı., Söylentilere göre bu film Sony’nin çoklu evren (multiverse) hikayesini başlatan film olacak.

Madame Web de Doctor Strange gibi çoklu evrenleri (multiverse) bir araya getirebilen bir karakter. O yüzden bu haber kimsede şok yaratmadı. Hatta Madame Web’in olayı zaten bu çoklu evrenlerdeki karakterleri takip etmek ve buluşturmaktı diyebiliriz.

Madame Web’i canlandırması için Dakota Johnson ile görüşüyordu Sony. O haberimizde Ellen DeGeneres‘in filmde bir kötüyü canlandırabileceğini söylemiştik. Deadline‘ın haberine göre filmin kadrosuna Sydney Sweeney de dahil oldu. Sweeney’nin en ünlü rolleri The Handmaid’s Tale ve Euphoria dizilerindeydi.

Çoklu evren konusunda resmi bir açıklama yok. Fakat Madame Web’in bu konundaki potansiyeli hayli yüksek. Madame Web karakterinin çizgi film ve çizgi romanlarda farklı Spider-man’leri bir araya getirdiğinden bahsetmiştik. Dolayısıyla Sony, bu filmden başlayarak Spider-man’leri bir araya getiren filmler yaratabilir. Bu filmde Spider-man’leri Morbius, Carnage ve Venom karşılayabilir.

Kraven the Hunter filmi de yolda. Hiç fena olmaz, ne dersiniz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.