Sinema Haberleri

Jason Bateman, Süpergüçlülerin Dünyasında Gücü Olmayan Tek Kişinin Macerasını Anlatacak

Game Night filminin başrol oyuncusu Jason Bateman, Gus Krieger‘ın yazdığı Superworld romanından uyarlanacak filmin başına geçti.

Bu kez yönetmen koltuğuna oturacak olan Bateman‘in, 2018 yapımı Game Night filminin senaristi Mark Perez ile birlikte geliştireceği bilimkurgu filmi, 2038 yılında geçecek ve herkesin süper güçlere sahip olduğu dünyada gücü olmayan tek kişinin atılacağı macerayı anlatacak.

30 Temmuz‘da Amazon’da sadece sesli olarak yayınlanan kitabın konusu şöyle:

İlgili Makaleler

“Dünya, 2038. Gezegendeki her erkek, kadın ve çocuğun benzersiz bir yeteneği var: Olağanüstü, insanüstü bir yetenek. Biri hariç tümü. Ve o kişi medeniyetin tek umudu olabilir.

Ignatius Lohman, iz bırakmak, biri olmak istemektedir ama tamamen süper güçlülerin yaşadığı bir dünyada gücü olmayan beyaz yakalı bir sivilden başka bir şey değildir. Babası General Lancelot Lohman’ın, gezegendeki en güçlü kişilerinden biri olarak Peerless savunma teşkilatının başında bulunması Iggy’nin bu durumuna yardımcı olmamaktadır.

Derken bir gün, Iggy kendisini, süpergüçleri etkisiz hale getirme yeteneğine sahip Erle P. Van Owen’ın hedefi olarak bulur. Van Owen yenilmezdir ama bununla yetinmez. İnsanüstü yeteneklere sahip birini çaba harcamadan yenebilmektedir, peki gücü olmayan birine nasıl karşı koyacaktır?

Babası ve Peerless müttefikleriyle bir araya gelen Iggy, Dünya Birleşmiş Milletleri’ni kurtarmanın bir yolunu bulmalıdır ve belki biraz da şansın yardımıyla bu macerada kendini bulur.”

Jason Bateman ile David Kanter ve Jeff Okin‘in yapımcılığını üstlendiği Superworld filminin gösterim tarihi henüz bilinmiyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.